Lewis Hamilton
80+ Bronze
Metro gibi Alien gibi büyük yapımlar ülkemiz cahil gEyMıR topluluğu yüzünden beğenilmediği için sanada listedeki çoğu oyun kötü geliyor.
alma noktaNokta her zaman koyuyorum zaten.
Heyecan yaratan yok, kendi kendinizi saçma sapan heyecana sokmayın.o zaman heyecan yaratmasınlar
yoAcaba ne umuyorsunuz?
Vericekleri tüm oyunlar 200 lira üstü mü olsun?
Ya da istiyorsanız 1 gün boyunca tüm oyunları bedavaya versin Epic Games.
Sizin beklentileriniz bunlar herhalde bedava oyun verilmiş kimse beğenmiyor...
Hocam sizin burda epici gömmeniz veya bizim savunmamız bir şey değiştirmeyecek. Sabaha kadar da tartışsak Rdr2 gibi oyunları bedava vermeyecekler. İndirim + verdiği kod ile zaten oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyoruz. Ben steamciyim kütüphanem orada ve dolu dolu. İşinize yarayacak oyunları alın geçin bu kadar yormayın kendiniziBu kadar kötü kalitesiz oyun oynamak isteyen bedava diye Steam deki free to play oyunlara da bakabilir. Bana kalırsa Epic zaman kaybı
Adamlar dedi bedava oyun vereceğiz demedi biz rdr2 valhalla witcher3 cyperpunk vereceğiz diye sen birinin listesine inanmışsın sonra niye bu kadar kötü oyun veriyorlar diyorsun...o zaman heyecan yaratmasınlar
Biliyorum zaten bir şey değiştirmeyeceğini. Sadece kendi fikrimi söylüyorum.Hocam sizin burda epici gömmeniz veya bizim savunmamız bir şey değiştirmeyecek. Sabaha kadar da tartışsak Rdr2 gibi oyunları bedava vermeyecekler. İndirim + verdiği kod ile zaten oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyoruz. Ben steamciyim kütüphanem orada ve dolu dolu. İşinize yarayacak oyunları alın geçin bu kadar yormayın kendinizi
Senin keyfine göre oyun mu verecek Epic?yo
arkadaşlarla oynanabilecek max 50 TL oyunlar verebilirdi
bu oyunları steam de verebilir.beğenmiyorsunuz diyorsun ama kimse bu oyunları oyunları oynamicak sonrada çıkıp demeyin epic games bedeva oyun veriyor diyeNe yapsaydı Balonpunk 2077 mi verseydi, Valhalla mı verseydi?
Bedavaya verilen oyunu beğenmiyorsunuz.
zaten stranded deep gibi arkadaşlar ile oynanacak oyun verdiyo
arkadaşlarla oynanabilecek max 50 TL oyunlar verebilirdi
Nereden biliyorsun kimsenin oynamayacağını?bu oyunları steam de verebilir.beğenmiyorsunuz diyorsun ama kimse bu oyunları oyunları oynamicak sonrada çıkıp demeyin epic games bedeva oyun veriyor diye