14 tane kötü oyun? Adını duymadığın oyunlara kötü demeye devam et sen.işte ben de diyorumki oyunlar zaten oynanmicak o yüzden steam vermiyor epic gidip 14 tane kötü oyun vereceğine 2 tane sağlam oyun verse bence daha iyi olurdu
14 tane kötü oyun? Adını duymadığın oyunlara kötü demeye devam et sen.işte ben de diyorumki oyunlar zaten oynanmicak o yüzden steam vermiyor epic gidip 14 tane kötü oyun vereceğine 2 tane sağlam oyun verse bence daha iyi olurdu
bunlar dışında diyorum okusan anlardım )%95 diyorsun
Metro 2033
The Long Dark
Cities: Skylines
Çok güzel oyunlar ve bunları bekleyenler emin ol %5 ten daha fazla
işte zaten %95 derken bu oyunları bekleyen oynayan kişiler var diye dedim bu oyunlar dışındaki oyunları çok çok az kişi oynar%95 diyorsun
Metro 2033
The Long Dark
Cities: Skylines
Çok güzel oyunlar ve bunları bekleyenler emin ol %5 ten daha fazla
benim bildiğim sadece 3 tane oyun var14 tane kötü oyun? Adını duymadığın oyunlara kötü demeye devam et sen.
Tamam, Epic'e söyleriz bir daha senin beğenmediğin oyunları vermez.işte zaten %95 derken bu oyunları bekleyen oynayan kişiler var diye dedim bu oyunlar dışındaki oyunları çok çok az kişi oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim bildiğim sadece 3 tane oyun var
benim beğenmediğim oyunlar değil çoğu kesimin beğenmediği oyunlarTamam, Epic'e söyleriz bir daha senin beğenmediğin oyunları vermez.
Allien İsolationbunlar dışında diyorum okusan anlardım )
Çoğu kesimin beğenmemesi o oyunları kötü yapmıyor. Engel listeme hoş geldin.benim beğenmediğim oyunlar değil çoğu kesimin beğenmediği oyunlar
bana görede kötü yapar senin dediğin olsa hiçbir oyun o zaman kötü değilÇoğu kesimin beğenmemesi o oyunları kötü yapmıyor. Engel listeme hoş geldin.
Neden para istediğini bile bilmiyorsunuz. Boş konuşuyorsunuz.
Çoğu kesimden kastın Türkiyede ki oyuncu kitlesi ise boş konuşuyorsun. Yurt dışındaki o oyunların communitylerine bak sonra konuş.benim beğenmediğim oyunlar değil çoğu kesimin beğenmediği oyunlar