Neler Yeni

Yardım Epic Games Oyun Önerisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oyunu kötülemek gibi bir amacım yok ama merakımdan soracağım. Fortnite oynamaya hala devam ediyor musunuz?
Evet, 3. sezondan beri ara ara oynuyorum, genelde Battle Pass'i fullemeye çalışıyorum ancak arkadaşlarla girince de aşırı zevkli, farklı bir oyun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Rekabetçi olarak oynadın mı hiç mesela arena falan
Hayır, oyunları rekabetçi mantığıyla oynamıyorum. Çünkü öyle sonu gelmiyor. Mesela Fortnite'ı bir aydır oynamıyorum ancak Battle passi fullemek için tekrar baslicam. Ben böyle oynamaktan zevk alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Can Aykan
Hayır, oyunları rekabetçi mantığıyla oynamıyorum. Çünkü öyle sonu gelmiyor. Mesela Fortnite'ı bir aydır oynamıyorum ancak Battle passi fullemek için tekrar baslicam. Ben böyle oynamaktan zevk alıyorum.
Eğer battle pass i fullemek istiyorsan kreatifteki çukur modunu oyna 15 dakika da bir 20k 25k gibi xp veriyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Eğer battle pass i fullemek istiyorsan kreatifteki çukur modunu oyna 15 dakika da bir 20k 25k gibi xp veriyor
Onlara da bakıyorum arada. Öyle glitchler çıkıp duruyor ancak uzun süreli olmuyor. YouTube'a Fortnite glitch yazıyorum. En son atılan videolara bakıyorum. Onlar çalışır oluyor ancak bir süre sonra bitiyor.
Ama bu glitchler ile XP kasmayı sevmiyorum. Çünkü hiç zevkli değil. Oynayarak, görev yaparak XP kazanmak daha eğlenceli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Can Aykan
Onlara da bakıyorum arada. Öyle glitchler çıkıp duruyor ancak uzun süreli olmuyor. YouTube'a Fortnite glitch yazıyorum. En son atılan videolara bakıyorum. Onlar çalışır oluyor ancak bir süre sonra bitiyor.
Ama bu glitchler ile XP kasmayı sevmiyorum. Çünkü hiç zevkli değil. Oynayarak, görev yaparak XP kazanmak daha eğlence
Hayır çukur modundaki glitch değil her zaman olan bir şey ve avlamalardan da xp kazanabiliyosun istersen beraber oynayabiliriz

Top Bottom