Hocam far cry 5 i almayın derim çünkü bence farcry 3 den daha kötü bir hikaye yok sadece başta bir sinamatik ve oyunun sonunda bir sinamatik var hikaye görevleri yan görevler kadar fazla zaten hikaye görevlerini yapmadan oyunu bitirdim çok saçma olmuş cidden sanki pubg de rastgele görev yapıyorum far cry3 bir hikâyesi vardı ve gerçekten muhteşemdiŞu an mega indirim, cashback ve kupon var. Far Cry 5, Dying Light 2 ve Battlefield 2042 almayı düşündüm fakat 320 TL oluyor bütçem 270 TL. Far Cry 5 ve DL2 yanına ne ekleyebilirim?
2 yıl önce falan fc3 oynadım sona gelmiştim ama bitirmedim. Tekrardan da oynamak istemiyorumHocam far cry 5 i almayın derim çünkü bence farcry 3 den daha kötü bir hikaye yok sadece başta bir sinamatik ve oyunun sonunda bir sinamatik var hikaye görevleri yan görevler kadar fazla zaten hikaye görevlerini yapmadan oyunu bitirdim çok saçma olmuş cidden sanki PUBG de rastgele görev yapıyorum far cry3 bir hikâyesi vardı ve gerçekten muhteşemdi
far cry parasını kesinlikle hak etmiyor.Şu an mega indirim, cashback ve kupon var. Far Cry 5, Dying Light 2 ve Battlefield 2042 almayı düşündüm fakat 320 TL oluyor bütçem 270 TL. Far Cry 5 ve DL2 yanına ne ekleyebilirim?
Ne önerirsin?far cry parasını kesinlikle hak etmiyor.
Hocam far cry 5 i almayın derim çünkü bence farcry 3 den daha kötü bir hikaye yok sadece başta bir sinamatik ve oyunun sonunda bir sinamatik var hikaye görevleri yan görevler kadar fazla zaten hikaye görevlerini yapmadan oyunu bitirdim çok saçma olmuş cidden sanki PUBG de rastgele görev yapıyorum far cry3 bir hikâyesi vardı ve gerçekten muhteşemdi
Cp2077 oynamadıysan akar.Ne önerirsin?
Bf icin güzel şeyler demiyorlar senin yazdığın icin ama oynamadım dyin2 olabilir 1. Oyun kalite açısından baya iyiydi ama onuda oynamadımNe önerirsin?
evet ya karışık görev var keyif hiç yok para verdim diye oynuyorumHocam far cry 5 i almayın derim çünkü bence farcry 3 den daha kötü bir hikaye yok sadece başta bir sinamatik ve oyunun sonunda bir sinamatik var hikaye görevleri yan görevler kadar fazla zaten hikaye görevlerini yapmadan oyunu bitirdim çok saçma olmuş cidden sanki PUBG de rastgele görev yapıyorum far cry3 bir hikâyesi vardı ve gerçekten muhteşemdi
kupon tek seferlik mi? başka kupon gelecek mi?Otomatik
Bilmiyorumevet ya karışık görev var keyif hiç yok para verdim diye oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kupon tek seferlik mi? başka kupon gelecek mi?
Hocam far cry 5 i almayın derim çünkü bence farcry 3 den daha kötü bir hikaye yok sadece başta bir sinamatik ve oyunun sonunda bir sinamatik var hikaye görevleri yan görevler kadar fazla zaten hikaye görevlerini yapmadan oyunu bitirdim çok saçma olmuş cidden sanki PUBG de rastgele görev yapıyorum far cry3 bir hikâyesi vardı ve gerçekten muhteşemdi
Hocam dl2+fc5 209tl oluyor. Yani fc5 29 liraya denk geliyor değmez mifar cry parasını kesinlikle hak etmiyor.
bf2042 önermem aldığıma pişmanım belki 100tl ye alınır ama üstü mantıksızŞu an mega indirim, cashback ve kupon var. Far Cry 5, Dying Light 2 ve Battlefield 2042 almayı düşündüm fakat 320 TL oluyor bütçem 270 TL. Far Cry 5 ve DL2 yanına ne ekleyebilirim?