Öneri Epic Games Oyun Önerisi

Şu an mega indirim, cashback ve kupon var. Far Cry 5, Dying Light 2 ve Battlefield 2042 almayı düşündüm fakat 320 TL oluyor bütçem 270 TL. Far Cry 5 ve DL2 yanına ne ekleyebilirim?
bf oynadiysan daha once 2042 baya iyi bence bf 5 haric hepsi baya iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ozaman değer hocam alın 29tl çerez para hem bi bakarsınız nasıl
Valla aldım hocam. Sırf Dying Light 2 için 1 saatti oyun arıyorum 200 lira yapmak için. Canım şu sıralar nedense far cry gibi oyun çekiyor. Bi şans vereyim 209 liraya 2 tane AAA oyun

ozaman değer hocam alın 29tl çerez para hem bi bakarsınız nasıl
Hocam bugün 2,5 saat falan FC5 oynadım ve bayıldım tek kelimeyle. Tam istediğim tarzda bir oyunmuş. Beni tedirgendiren tek şey silah çeşitliliğiydi ve silah özelleştirmesi yok sanıyordum. Bu 2 önemli faktör o kadar iyi ki zevkimi arttırdı. İlk başta ya ben sadece yay, tüfek ve tabanca mı kullanacam dedim ama hiç öyle değilmiş.

Hocam bugün 2,5 saat falan FC5 oynadım ve bayıldım tek kelimeyle. Tam istediğim tarzda bir oyunmuş. Beni tedirgendiren tek şey silah çeşitliliğiydi ve silah özelleştirmesi yok sanıyordum. Bu 2 önemli faktör o kadar iyi ki zevkimi arttırdı. İlk başta ya ben sadece yay, tüfek ve tabanca mı kullanacam dedim ama hiç öyle değilmiş.
hocam kişinin tarzına göre değişir ama bence far cry5 ne hikaye oyunu nede açık dünya oyunu bundan dolayı ben sevmedim hikaye yok sanki bir başta bir de sonda sanki pubg de rasgele haritada görev yapıyordum hikaye görevi yapmadan oyunu bitirdim bu olay çok saçma tabi herkesin kendi zevki ama yinede 30 tl ye değer

• Beğen
hocam kişinin tarzına göre değişir ama bence far cry5 ne hikaye oyunu nede açık dünya oyunu bundan dolayı ben sevmedim hikaye yok sanki bir başta bir de sonda sanki PUBG de rasgele haritada görev yapıyordum hikaye görevi yapmadan oyunu bitirdim bu olay çok saçma tabi herkesin kendi zevki ama yinede 30 TL ye değer
Hocam bugün de Dying Light 2'yi 2 saat civarı denedim Valla bu 2 oyun çok iyi geldi. Aslında ilk Dying Light 2 oynayacaktım ama Epic Games sürümü sorunluydu dün bugün düzelmiş. Dying Light 2 'nin hikayesinin daha iyi olduğunu zaten biliyordum ancak oyunun başında bile bunu çok belli ediyor

Elite dangerous: Odyssey

Galakside istediğin yere istediğin gezegene git.Taşımacılık yap, savaşa katıl, gezegenleri araştır vs bişürü şey.

Çok gerçekçi uzay gemisi simulasyonu oyunu. Gemi sesleri ve uzay sesleri baya iyi hazırlanmış.

Edit, güneş sistemine zıplama efekti bile aşırı gerçekçi. Bi anda hop diye önünde devasa ışık saçan gezegene gireceğini sanıyorsun. :D

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,445
Üyeler
197,469
Son üye
Sezaruss
Geri