Epic Games Playstation Oyunlarına Zam geldi

Ben miles morales alacaktım almayım dedim. Hikayesi farklıymış keşke alsaymışım summersale'de. Normal marvel spiderman aldım çok sardı %55'teyim storyde.
Uzınluk olarak normal oyunun %30u bile etmez sanırım Miles Moralesin uzunluğu. Spidermanin DLC si gibi duruyor.

@Cihangir 50 TL'ye 10k puan satılıyor.

Hiç gerek yok hocam. 500tl fazla ödeyip bir de oynanamayacak derecede kötü optimizasyon sahip 10 yıllık oyuna birkaç şey kleiyp önümüze 60 dolardan çıkarıyorlar. Steam puanlarını itemsatış gibi sitelerden baya uyguna alabilirsin. Hem sadece puan olarak değil ödül olarak da görünüyor profilde.
nasıl oluyor o link varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Uzınluk olarak normal oyunun %30u bile etmez sanırım Miles Moralesin uzunluğu. Spidermanin DLC si gibi duruyor.
Evet araştırmamda bir çok arkadaş öyle söyledi. O yüzden summer sale'de kararsız kaldım ve satın almadım.

spiderman indirimlerde 330a düşecekti epic de kupon verecekti bedavaya alacaktım aylarca bunun hayalini kurdum... Lanet olsun!
artık steam de 335 olunca naysla alırsın 67 tl gelir

Evet araştırmamda bir çok arkadaş öyle söyledi. O yüzden summer sale'de kararsız kaldım ve satın almadım.
Bende de sadece ilk oyun var da ikinci de üyeliğe dahil o yüzden ona da girebiliyorum. Daha ikinciye geçemedim ilki bitecekken Last Of Us a sardım şuan o bitsin devam edecem 😀

Oyuna kötü diyeni görmedim ama ilk oyundan büyük bir farkı yok ve uzunluğu çok kısa.

Bende de sadece ilk oyun var da ikinci de üyeliğe dahil o yüzden ona da girebiliyorum. Daha ikinciye geçemedim ilki bitecekken Last Of Us a sardım şuan o bitsin devam edecem 😀
Ben yaklaşık 2.000 2300 ₺bandında harcama yaptım oyunlara. God of war ile başladım sonra ps4 kolu satın aldım god of war'ı beceremedim kol ile o yüzden rahatça spiderman oynanıyor diye spiderman'i bitirmeye çalışıyorum.

God of War 899 TL
The Last of Us 1099 TL
Marvel's Spider-Man Reamstered 1099 TL
Marvel's Spider-Man Miles Morales 899 TL
Returnal 1099 TL
Sackboy A Big Adventure 1099 TL
Days Gone 899 TL
Horizon Zero Dawn 899 TL
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 899 TL
Üzücü

Ben yaklaşık 2.000 2300 ₺bandında harcama yaptım oyunlara. God of war ile başladım sonra ps4 kolu satın aldım god of war'ı beceremedim kol ile o yüzden rahatça spiderman oynanıyor diye spiderman'i bitirmeye çalışıyorum.
bende Xbox 9. nesil gamepad le oynuyorum keyifli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke İndirim gelse, kaçırmayacağım kesinlike de indirimden önce zam yiyecek gibi duruyor:(.
bende bekliyorum indirim almadığım bi kaç oyun kaldı ve 5 cs seçkin alacağım daha. İndirim olmazsa direk cs alırım

bende Xbox 9. nesil gamepad le oynuyorum keyifli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bekliyorum indirim almadığım bi kaç oyun kaldı ve 5 cs seçkin alacağım daha. İndirim olmazsa direk cs alırım
Ya bana ps4 controller'in bağlantısı kablosu kısa geliyor bluetooth özelliği yok bilgisayarda bir tık sıkıntı oluyor :-(

Kuponla ve nays ild spider mani 200 tl ye getirdim 🙃 her ne kadar epic sevmesemde şart oldu

God of War 899 TL
The Last of Us 1099 TL
Marvel's Spider-Man Reamstered 1099 TL
Marvel's Spider-Man Miles Morales 899 TL
Returnal 1099 TL
Sackboy A Big Adventure 1099 TL
Days Gone 899 TL
Horizon Zero Dawn 899 TL
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 899 TL

Geri