🔥İndirim EPİC GAMES SONUNDA KUTUYU AÇTI !!!

Hayata her şey böyledir. Birşeyin açığını bulman için hilecilere ve kötü niyetli insanlara ihtiyacın vardır. Biri bir sistemi kırmazsa sistemdeki açık farkedilene kadar daima açık kalacak. Hileciler elbette olacak ama o açıklarla uğraşan kişiler de nasıl açıklardan faydalandıklarını raporlayanlar ile bulacak ve kapatacak. her yeni gün daha güvenli sistem ağı olur

Hayata her şey böyledir. Birşeyin açığını bulman için hilecilere ve kötü niyetli insanlara ihtiyacın vardır. Biri bir sistemi kırmazsa sistemdeki açık farkedilene kadar daima açık kalacak. Hileciler elbette olacak ama o açıklarla uğraşan kişiler de nasıl açıklardan faydalandıklarını raporlayanlar ile bulacak ve kapatacak. her yeni gün daha güvenli sistem ağı olur
Konu nasıl buraya geldi ya.

Konu nasıl buraya geldi ya.
Oyunlar bedava diye deniyor ki herkes doluyor oyuna hileciler hurdacılar felan diye. Aslında bedava değilkende vardı bu kişiler. Mesela bir işe girerken önceden torpil lazımdı ama herkes baş kaldırdığı için adına referans dediler.

Oyunlar bedava diye deniyor ki herkes doluyor oyuna hileciler hurdacılar felan diye. Aslında bedava değilkende vardı bu kişiler. Mesela bir işe girerken önceden torpil lazımdı ama herkes baş kaldırdığı için adına referans dediler.
Konu borderlands'dan TR serverindeki torpile kadar geldi. Bakalım daha nereye gidecek.

7 TL vermiştim borderlans a iade alirmiyim sizce 14 günü geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamden almistim
hayır 14 gün içinde geçerli diye biliyorum

sonuçta burası bir sosyal ağ ve herkes düşüncelerini birbirini incitmeden ve kırmadan dile getiriyor. Biz bu ve bu gibi konular için de burdayız ya
Laf etmedim hocam yanlış anlamayın. Hoşuma gidiyor bu şekilde değişen konular. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri