Neler Yeni

Epic games toplu istek (şikayet) talebi göndersek nasıl fikir ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Oglum bu firma niye böyle ya adamların APP arayüzü 1 berbat 2 steam gibi yorum yazma seçenegi olsa kesin olarak herkes kullanır 3 lanet olasınca app (özellikle bundan şikayetçiyim ) hem internetimi sömüruyo (steam uploud 10ken epicte 3mb ) hem ram(%55) sömüryor hemde CPU (%55) SÖMÜRUJYOR desek daha sade bi tasarım yapın ram kullanmayan cpu kullanmaya bi dilekçe göndersek bi 200 500 kişi bence bu iş olur türkler epici degiştirdi diye belki gündem oluruz :hackerman:

ben varım diyenleri görmek isterim
destege gidip şöyle şöyle memnun degiliz diye yazanlar olursa bence herkes katılır

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hanaz

80+ Gold
Oglum bu firma niye böyle ya adamların APP arayüzü 1 berbat 2 steam gibi yorum yazma seçenegi olsa kesin olarak herkes kullanır 3 lanet olasınca app (özellikle bundan şikayetçiyim ) hem internetimi sömüruyo (steam uploud 10ken epicte 3mb ) hem ram(%55) sömüryor hemde CPU (%55) SÖMÜRUJYOR desek daha sade bi tasarım yapın ram kullanmayan cpu kullanmaya bi dilekçe göndersek bi 200 500 kişi bence bu iş olur türkler epici degiştirdi diye belki gündem oluruz :hackerman:

ben varım diyenleri görmek isterim
destege gidip şöyle şöyle memnun degiliz diye yazanlar olursa bence herkes katılır
Yapmazlar yıllardır çalışıyorsa elleme kafasındalar halada öyleler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
ben yaparım ( epic games ne 🤣 )
not: bayağı insan yaparsa bende harbiden yaparım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Ya bu epic uygulaması 3 seneden beri bende kayık gözüküyor. Fare ile bir yere tıklarken aslında fare başka bir yere tıklıyor çözümü yok epic ilk çıktığından beri aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,724
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS
Top Bottom