asko56
80+ Gold
bende niye bedava ve kurdum oyunusatın alımı zorunlu tutuyor bende keza herkes de aynıdır
bende niye bedava ve kurdum oyunusatın alımı zorunlu tutuyor bende keza herkes de aynıdır
şuanda epic gameste 1050 tl gösteriyo ilerde bedava olucakmı bize 1050 tl vermem çünkügta 5 e sahipseniz ücretsiz ama anormal den fazla insan oyuna girmeye çalıştıgı için hata veriyor
epic gameste enhanced versiyonu ücretsiz kütüphanenize eklendimibende niye bedava ve kurdum oyunu
kütüpaneye gelin en son eklenenlere tıklayın göreceksinizgta 5 kütüphanemde mevcut fakat enhanced versiyon arkadaşın attığı gibi 1050 tl gözüküyor
epic gameste enhanced versiyonu ücretsiz kütüphanenize eklendimi
bende böyle gözükmüyor beklemek lazım sanırımkütüpaneye gelin en son eklenenlere tıklayın göreceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
eklenmemiş bekliyecez sanırımHali hazırda GTA 5'e sahipseniz kütüphanenize otomatik olarak eklenmiştir. Ben indirmeye başladım bile. Ancak şu anda Epic Games üzerinden indirenler giriş yapamıyor. Muhtemelen kısa sürede düzeltirler. Zaten internetim yavaş yarına anca indiririm, umarım o zamana kadar düzeltirler.
Alıntıyı görüntüle
hocam 90gb lik yeni sürümü yüklediniz misatın alımı zorunlu tutuyor bende keza herkes de aynıdır
Acele etmeyin şu anda indirenler de giremiyor zaten. Ama Steam üzerinden girenler çoktan oynamaya başladı bile.eklenmemiş bekliyecez sanırım
bizde kütüphanede yerine 1050 tl yazıyormağazada arama yerine grand theft auto yaz tüm seçenekleri göster orda enchanted gözüküyor, ona basınca sayfasına giriyor kütüphanede yazıyor, sonra kütüphaneye bas satın alınma tarihine göre sırala en başta çıkıyor
Evet beklemek zorundayızAcele etmeyin şu anda indirenler de giremiyor zaten. Ama Steam üzerinden girenler çoktan oynamaya başladı bile.![]()
klasik epic ve r launcher problemi şaşırtmadı oyunu beleş almış olmasak epic den oyun alınmaz ama yapacak bir şey yok pach bekleyecegizAcele etmeyin şu anda indirenler de giremiyor zaten. Ama Steam üzerinden girenler çoktan oynamaya başladı bile.![]()