muhammetal03
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Watch Dogs 2 oyununu açıyorum CD Key istiyor. Bilgisi olan var mı?
Nasıl bağlamam gerekiyor ? Her hangi bir ibare çıkmıyor , sadece oyna seçeneği varubisoft oyunu kütüphanende görmüyor, epic games hesabını ubisofta bağlaman lazım.
epic games i kapatıp tekrar açar mısın?Nasıl bağlamam gerekiyor ? Her hangi bir ibare çıkmıyor , sadece oyna seçeneği var
Ubisoft connecti açıp hesabınıza giriş yapar mısınız?Watch Dogs 2 oyununu açıyorum CD Key istiyor. Bilgisi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Oyna seçeneğine bastığında Ubisoft Launcher açılmalı.Nasıl bağlamam gerekiyor ? Her hangi bir ibare çıkmıyor , sadece oyna seçeneği var
Oyna seçeneğine basıyorum ve giriş yapıyorum önüme ekran görüntüsünde ki çıkıyor key istiyor.Oyna seçeneğine bastığında Ubisoft Launcher açılmalı.
Sonra üye değilsen üyelik açıp oyuna dalıyorsun.
bilgisayarı yeniden başlattınız mı?Oyna seçeneğine basıyorum ve giriş yapıyorum önüme ekran görüntüsünde ki çıkıyor key istiyor.
yeniden başlattım epic gamesi kapattım ubisoftu kapatıpta denedim ne yaptıysam olmadıbilgisayarı yeniden başlattınız mı?
Hocam epic games uzerinde indirin daha sonra uplay ile senkronizasyon icin epic games de watch dogs 2 simgesi uzernde oturum acma ile alakali bi yazi olacak oradan sizi uplay internet sitesine yonlendirecek. Senkronizasyon bittigi zaman ise ekstradan bir 22 gb lik indirme isteyecek. Kisaca kod gelmiyo bana da aynisi oldu. Dogrulama yapmaniz uplay ile hesap senkronizasyonu yapmaniz lazim.Watch Dogs 2 oyununu açıyorum CD Key istiyor. Bilgisi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Epic games ile iletişime geç. Bi ara adamların destek ekibiyle muhabbet ediyordum.Oyna seçeneğine basıyorum ve giriş yapıyorum önüme ekran görüntüsünde ki çıkıyor key istiyor.
Bende oturum açma ile alakalı bir yazı çıkmıyorHocam epic games uzerinde indirin daha sonra uplay ile senkronizasyon icin epic games de watch dogs 2 simgesi uzernde oturum acma ile alakali bi yazi olacak oradan sizi uplay internet sitesine yonlendirecek. Senkronizasyon bittigi zaman ise ekstradan bir 22 gb lik indirme isteyecek. Kisaca kod gelmiyo bana da aynisi oldu. Dogrulama yapmaniz uplay ile hesap senkronizasyonu yapmaniz lazim.
başka forumda çözüm olarak nitelendirilen cevap
dostum watch dogs 2 nin altında ne yazıyorBende oturum açma ile alakalı bir yazı çıkmıyorAlıntıyı görüntüle