Oyun 275TL ve indirime girmiyor, girse de çok az giriyor. Mecbur korsan denedim.hani korsana karşıydın aln (!)
Oyun 275TL ve indirime girmiyor, girse de çok az giriyor. Mecbur korsan denedim.hani korsana karşıydın aln (!)
Bu oyunların verileceği kesin değil belki bazıları değişebilir.İyi ki rdr2 vermemişler. 1 Ay önce almıştım ağlardım
banane arkadaşım gelsin bir kerede talih bana gülsün şu listenin biri bile bende yokBen almıştım o gelmesin :d
oyun steama çıktığı ilk gün 75 liraydıOyun 275TL ve indirime girmiyor, girse de çok az giriyor. Mecbur korsan denedim.
İlk çıktığında sistemim iyi değildi almadım.oyun steama çıktığı ilk gün 75 liraydı
KaRdEşİm pC iÇiN pArAn VaRsA o OyUnU aLaCaK pArAn Da vArDıR açGÖzlÜlÜk yApmAnOyun 275TL ve indirime girmiyor, girse de çok az giriyor. Mecbur korsan denedim.
Offfffff bu ne aga ya keşke rdr2 de verselerArkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
1 hafta önce epic GTA5'leri hesaplardan sildi. Sanırım alıpta oynamadığınız bu tarz büyük oyunları siliyor. Boşa zaman kaybı.Vpn premium alıcam 50 ülkeden tr hesap açıcam bütün oyunları alıcam tanesini 10 liradan satsam iyi kar ederim. Premiuma 50 lira versem 450 lira. miss..
silindi mi :d yok öyle bir şey hocam öyle bir şey olsa büyük olay olur o zaman cyberounk alıp yeni sistemi bekilyim aa oyun silinmiş1 hafta önce epic GTA5'leri hesaplardan sildi. Sanırım alıpta oynamadığınız bu tarz büyük oyunları siliyor. Boşa zaman kaybı.
İnceyi anlamadınız galiba..1 hafta önce epic GTA5'leri hesaplardan sildi. Sanırım alıpta oynamadığınız bu tarz büyük oyunları siliyor. Boşa zaman kaybı.
ben anlamadım hocam ince neİnceyi anlamadınız galiba..
Gta 5 çıktığında uyanık olduğunu sananların yapmaya çalıştığı olayı yazmak istedim ama neyse..ben anlamadım hocam ince ne