Neler Yeni

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Pardon yanlış konu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Arkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
Büyük İhtimalle Doğru Çünkü Epicgames 15 oyunu Ücretsiz Verecek Ve 21/12 assasins creed Mizahı Dönmüştü Bizim Grupta Bende Ne Saçmalıyor Bunlar Demiştim Meğer Benle Dalga Geçiyorlarmış Satın Aldım Ben :(

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
nerdeyse hepsi öyle zaten yıl 2020 kocaman indir yazan reklamlara tıklamazsan virüs bulaşma olasılığı yok
Knk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyor

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence o kadarda vermez ya. Bu adamlar o kadar beleş oyun veriyor ki, nasıl para kazanıyolar :D

VitoScaletta

80+ Gold
Knk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyor
Kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun şuan yurt dışında 3090 kullanan adamlar crackli oyun kullanıyor full fitgirl repack e gir görürsün adamlar ne sistemlerle crack oynuyor ayrıca özele bak birazdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun şuan yurt dışında 3090 kullanan adamlar crackli oyun kullanıyor full fitgirl repack e gir görürsün adamlar ne sistemlerle crack oynuyor ayrıca özele bak birazdan
Bizzat Kendim Yaşadım ve kulaktan Dolma Bilgiler Güldürme Beni .d En Kolayından bana Bir oyun Linki Atsana

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Korsan oyun desteklemiyom ama bu oyunların cracklerini yapanlar yabancılar. Söyliyim dedim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu oyunların olma ihtimali kesin mi keşke araya R6 da verilseydi
sizde r6 diye tutturdunuz aga oyun indirimlerde 20 lira oluyor ve bu oyun 20 lirayı dibine kadar hakediyor yani almalısın r6 zaten vermezler

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Aynen. O yüzden mesela yurtdışında milyonlarca oyun satılır iken TR'de 1 milyonu geçen oyun bulamıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Arkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
forza horizon verseydi keşke

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
sizde r6 diye tutturdunuz aga oyun indirimlerde 20 lira oluyor ve bu oyun 20 lirayı dibine kadar hakediyor yani almalısın r6 zaten vermezler
Türkler neden her şeyde beleşçi.

Top Bottom