Büyük İhtimalle Doğru Çünkü Epicgames 15 oyunu Ücretsiz Verecek Ve 21/12 assasins creed Mizahı Dönmüştü Bizim Grupta Bende Ne Saçmalıyor Bunlar Demiştim Meğer Benle Dalga Geçiyorlarmış Satın Aldım BenArkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
Epic: Tamam3100 alma 10100F al.
Knk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyornerdeyse hepsi öyle zaten yıl 2020 kocaman indir yazan reklamlara tıklamazsan virüs bulaşma olasılığı yok
Kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun şuan yurt dışında 3090 kullanan adamlar crackli oyun kullanıyor full fitgirl repack e gir görürsün adamlar ne sistemlerle crack oynuyor ayrıca özele bak birazdanKnk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyor
Bizzat Kendim Yaşadım ve kulaktan Dolma Bilgiler Güldürme Beni .d En Kolayından bana Bir oyun Linki AtsanaKulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun şuan yurt dışında 3090 kullanan adamlar crackli oyun kullanıyor full fitgirl repack e gir görürsün adamlar ne sistemlerle crack oynuyor ayrıca özele bak birazdan
Korsan oyun desteklemiyom ama bu oyunların cracklerini yapanlar yabancılar. Söyliyim dedim.Knk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyor
sizde r6 diye tutturdunuz aga oyun indirimlerde 20 lira oluyor ve bu oyun 20 lirayı dibine kadar hakediyor yani almalısın r6 zaten vermezlerBu oyunların olma ihtimali kesin mi keşke araya R6 da verilseydi
Aynen. O yüzden mesela yurtdışında milyonlarca oyun satılır iken TR'de 1 milyonu geçen oyun bulamıyorsun.Kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun şuan yurt dışında 3090 kullanan adamlar crackli oyun kullanıyor full fitgirl repack e gir görürsün adamlar ne sistemlerle crack oynuyor ayrıca özele bak birazdan
forza horizon verseydi keşkeArkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
özele bak yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumBizzat Kendim Yaşadım ve kulaktan Dolma Bilgiler Güldürme Beni .d En Kolayından bana Bir oyun Linki Atsana
Türkler neden her şeyde beleşçi.sizde r6 diye tutturdunuz aga oyun indirimlerde 20 lira oluyor ve bu oyun 20 lirayı dibine kadar hakediyor yani almalısın r6 zaten vermezler