Neler Yeni

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk Sen Ciddimisin .ddd reis her Türlü Kaçak oyunda Trojan yada Virüs Vardır İndirdiğin bir Oyunun Exe Dosylarında Neler Yatıyor Bi Bilsen O İndir Yazan Reklam Butonları Çok Başka Virüsler Taşıyor Harbi İndir Yazan Oyun Linklerindede Exe Dosyasının Altında Çok Büyük Virüsler Yatıyor
boş yapma bro bunu cracklayan ekip içine zararlı dosya atmıyor bunu yüklediğin site yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
yurt dışındaki nüfus bizim kaç katımız doğal olarak daha fazla satılcak tabi ama crack li oyunları sadece türkler kullanmıyor yabancılar ın çoğu kullanıyor
Bir çok ülke var. Bu arada bahsettiğim 1vs1 yani. Tüm yurtdışında ki herkes ile karşılaştırmıyorum. Git bak adamlar kat kat daha fazla oyun alıyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyiki satın alıcak param yok :DDDDDDDDD

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir çok ülke var. Bu arada bahsettiğim 1vs1 yani. Tüm yurtdışında ki herkes ile karşılaştırmıyorum. Git bak adamlar kat kat daha fazla oyun alıyor.
admlarda oyun 60 70 doları geçmiyorda ondan abi adam orda 1 gün çalışarak iki tane 60 dolarlık oyun alabilirken biz 2 hafta çalışsak 2 tane 500 liralık oyun alamıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

asgari ücret ile 4 tane ps 5 oyunu alınıyor heriflerde asgari ücret ile 10 15 tane alabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
bütün paralı virüs programlarıyla tarama yaptım çıkmadı ayrıca hiç bi oyunda fps kaybıda yaşamadım siz inanmaya devam edin
Ona Kalırsa Denemek İçin kendi Elimle Trojan İndirip avasta windows defender a kspersky a vede esete tarattım sadece virüslü dosyayı indirir iken eset uyardı ama tararken hiç sorun yok dedi yada virüs totale sordum direk yapıştırdı trojan var diye ama yok bu 4 antivürüs bi işe yaramadı yaani pek güvenme onlarada .d

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr
Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
ln bu ne ücretsiz olduğuna emin misin reis ? (dalgasına sormuyorum)
hiçbir oyunu oynamıyorum ama epic games hesabı açma zamanı geldi sanırım :)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom