Dosyanın ismini eski haline getirip deneyin büyük ihtimal program indirdiği adda çalıştırmak için dosyayı ararken bulamayınca öyle demiştir.Ben geçen gün Tomb Raider'ı indirdim 36 dakikada oynamışım ama bugün girdim yine indir diyor ne yapmam lazım? Sadece az önce oyunun yüklü olduğu dosyanın ismini değiştirdim.
Yazdığın yazıda sorunun cevabını vermişsin zaten. Dosyanın ismini değiştirdiğin için olmuş. Tekrar eski haline getir.Ben geçen gün Tomb Raider'ı indirdim 36 dakikada oynamışım ama bugün girdim yine indir diyor ne yapmam lazım? Sadece az önce oyunun yüklü olduğu dosyanın ismini değiştirdim.
Dosyanın ismini eski haline getirip deneyin büyük ihtimal program indirdiği adda çalıştırmak için dosyayı ararken bulamayınca öyle demiştir.
Yaptım ama başlat geldi ama şimdi de oyunu başlatıyorum siyah ekranda kalıyor.Yazdığın yazıda sorunun cevabını vermişsin zaten. Dosyanın ismini değiştirdiğin için olmuş. Tekrar eski haline getir.
Dosyanın ismini eski haline getirirsen düzelecektir.Ben geçen gün Tomb Raider'ı indirdim 36 dakikada oynamışım ama bugün girdim yine indir diyor ne yapmam lazım? Sadece az önce oyunun yüklü olduğu dosyanın ismini değiştirdim.