Neler Yeni

Epic Games; zaten yüklü olan oyunu tekrar yükle diyor?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben geçen gün Tomb Raider'ı indirdim 36 dakikada oynamışım ama bugün girdim yine indir diyor ne yapmam lazım? Sadece az önce oyunun yüklü olduğu dosyanın ismini değiştirdim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben geçen gün Tomb Raider'ı indirdim 36 dakikada oynamışım ama bugün girdim yine indir diyor ne yapmam lazım? Sadece az önce oyunun yüklü olduğu dosyanın ismini değiştirdim.
Dosyanın ismini eski haline getirip deneyin büyük ihtimal program indirdiği adda çalıştırmak için dosyayı ararken bulamayınca öyle demiştir.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Yazdığın yazıda sorunun cevabını vermişsin zaten. Dosyanın ismini değiştirdiğin için olmuş. Tekrar eski haline getir.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyanın ismini eski haline getirip deneyin büyük ihtimal program indirdiği adda çalıştırmak için dosyayı ararken bulamayınca öyle demiştir.
Yazdığın yazıda sorunun cevabını vermişsin zaten. Dosyanın ismini değiştirdiğin için olmuş. Tekrar eski haline getir.
Yaptım ama başlat geldi ama şimdi de oyunu başlatıyorum siyah ekranda kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
Dosyanın ismini eski haline getirirsen düzelecektir.

Top Bottom