EPİC GAMES

Reaksiyon skoru
108
Epic Games Store yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre grafikleriyle büyük ilgi çeken Just Cause 4, 16 Nisan tarihinden sonra tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara dağıtılacak. 23 Nisan gününe kadar bedava olacak olan oyun ise daha önceden dağıtılan ücretsiz oyunlarda olduğu gibi Epic Games Store uygulaması üzerinden indirilebilecek. 4 oyun ücretsiz oyun listesi .

Ekler

• just-cause-4haber-oyun.webp
    just-cause-4haber-oyun.webp
    160.4 KB · Hit: 90
Bu tür duyurulari yapmadan önce forumda daha önceden yapılıp yapılmadığına bakmakta fayda var 🙂

Bu arada 2000. mesjimi da sana atmış bulunuyorum 😄🙂

Epic Games Store yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre grafikleriyle büyük ilgi çeken Just Cause 4, 16 Nisan tarihinden sonra tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara dağıtılacak. 23 Nisan gününe kadar bedava olacak olan oyun ise daha önceden dağıtılan ücretsiz oyunlarda olduğu gibi Epic Games Store uygulaması üzerinden indirilebilecek. 4 oyun ücretsiz oyun listesi .
akrdeşim dünya savaşı z nin oyunuda bedava oldu ben aldım

ben şahsen just cause 4 ü duyunca çıldırdım iyi satın almamışım iyi denk geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,704
Üyeler
197,254
Son üye
skyyyyy
Geri