Güncellemesini nasıl yapacağım? Açılmıyor ki zatenBen girebiliyorum bence epic games'i silip bir daha yüklemeyi dene
yada güncellemesini yap varsa
İnternet sitesinde bir sıkıntım yok fakat masaüstü programında sıkıntı var. Cidden steam ile aralarında yüzyıl fark var. Bu kadar işlemeyen bir program görmedim ben, bu sorun eskiden de olmuştu.bende de bir sıkıntı yok. ben de girebiliyorum. hem masaüstü programından, hem de internet sitesinden.
ben normal bir şekilde girebiliyorumEpic Games'e 2 gündür giremiyorum. Güncellemen başlarken lütfen bekle sorununu alıyorum. Acaba sunucular vs mi bakımda, siz girebiliyor musunuz?
sıkıntı sende herkeste çalışıyor ayrıca madem beğenmiyorsun oynadığın tüm oyunları steamden alsaydınİnternet sitesinde bir sıkıntım yok fakat masaüstü programında sıkıntı var. Cidden steam ile aralarında yüzyıl fark var. Bu kadar işlemeyen bir program görmedim ben, bu sorun eskiden de olmuştu.
Veya Epic bedava veriyorBazı oyunlar steamde olmuyor ya hani
Sil tekrar yükle. Oyunları tekrar tanıtmak biraz uzun sürer ama başka yolu yok bunun herhalde. Bana da oldu geçen ay öyle çözdüm.Güncellemesini nasıl yapacağım? Açılmıyor ki zaten
Silip tekrar yüklersem oyunlar gider.
TeşekkürlerGirebiliyorum.
O da var tabii hocamVeya Epic bedava veriyor
TeşekkürlerSil tekrar yükle. Oyunları tekrar tanıtmak biraz uzun sürer ama başka yolu yok bunun herhalde. Bana da oldu geçen ay öyle çözdüm.