Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Control

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Gerçekten satın aldığına eminmisin çünkü bendede öyle yazıyordu Epic games i kapatıp açınca ücretsiz olarak alabildim.
Yok daha önce almıştım epic kuponuyla ama oynamaya fırsatım olmamıştı. Sonra da unuttum kaldı öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic games ücretsiz oyun vermeyecekmi bunlardan sonra?
Vereceği oyunlar belli olacak artık. Mesela haftaya overcooked 2 var. Haftaya bir sonraki haftanın oyununu gösterecek. Gizemli oyun diye gizli olmayacak.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
haftaya da gizemli oyun yok. haftaya hell is other demons ve overcooked 2 verecek. ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle

işin kötü yanı benim oyunu daha önce satın almış ve daha oynayamamış olmam :cry:
Alıntıyı görüntüle
Ya hani yıl başından öncemi ne bi liste hazırlamışlardı o liste de çok güzel oyunlar vardı hatta ben witcher 3'ü alıcaktım ama witcher'3 ücretsiz olmadı neden(o listede witcher'3 de vardı)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ya hani yıl başından öncemi ne bi liste hazırlamışlardı o liste de çok güzel oyunlar vardı hatta ben witcher 3'ü alıcaktım ama witcher'3 ücretsiz olmadı neden(o listede witcher'3 de vardı)
O liste epic tarafından yayınlanmamıştır. Epic zaten en fazla bir sonraki hafta vereceği oyunları söylüyor. Onlar ortaya atılan tahminler.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
O liste epic tarafından yayınlanmamıştır. Epic zaten en fazla bir sonraki hafta vereceği oyunları söylüyor. Onlar ortaya atılan tahminler.
Ben o aralar çok takip edemedim sen ettin mi bilmiyorum ama hiç witcher 3 yada 2 ücretsiz oldumu hatırlıyomusun

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben o aralar çok takip edemedim sen ettin mi bilmiyorum ama hiç witcher 3 yada 2 ücretsiz oldumu hatırlıyomusun
Witcher 3 olmadığına eminim. Witcher 2 de olmadı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim.

Top Bottom