Gerçekten satın aldığına eminmisin çünkü bendede öyle yazıyordu Epic games i kapatıp açınca ücretsiz olarak alabildim.haftaya da gizemli oyun yok. haftaya hell is other demons ve overcooked 2 verecek. ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
işin kötü yanı benim oyunu daha önce satın almış ve daha oynayamamış olmam
Alıntıyı görüntüle
Bence 159 TL para verip almışsa unutmamıştır.Gerçekten satın aldığına eminmisin çünkü bendede öyle yazıyordu Epic games i kapatıp açınca ücretsiz olarak alabildim.
Epic games ücretsiz oyun vermeyecekmi bunlardan sonra?Artık sürpriz oyun kalmadı. Haftaya overcooked 2 var
Yok daha önce almıştım epic kuponuyla ama oynamaya fırsatım olmamıştı. Sonra da unuttum kaldı öyle.Gerçekten satın aldığına eminmisin çünkü bendede öyle yazıyordu Epic games i kapatıp açınca ücretsiz olarak alabildim.
Vereceği oyunlar belli olacak artık. Mesela haftaya overcooked 2 var. Haftaya bir sonraki haftanın oyununu gösterecek. Gizemli oyun diye gizli olmayacak.Epic games ücretsiz oyun vermeyecekmi bunlardan sonra?
Ya hani yıl başından öncemi ne bi liste hazırlamışlardı o liste de çok güzel oyunlar vardı hatta ben witcher 3'ü alıcaktım ama witcher'3 ücretsiz olmadı neden(o listede witcher'3 de vardı)haftaya da gizemli oyun yok. haftaya hell is other demons ve overcooked 2 verecek. ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
işin kötü yanı benim oyunu daha önce satın almış ve daha oynayamamış olmam
Alıntıyı görüntüle
O liste epic tarafından yayınlanmamıştır. Epic zaten en fazla bir sonraki hafta vereceği oyunları söylüyor. Onlar ortaya atılan tahminler.Ya hani yıl başından öncemi ne bi liste hazırlamışlardı o liste de çok güzel oyunlar vardı hatta ben witcher 3'ü alıcaktım ama witcher'3 ücretsiz olmadı neden(o listede witcher'3 de vardı)
Ben o aralar çok takip edemedim sen ettin mi bilmiyorum ama hiç witcher 3 yada 2 ücretsiz oldumu hatırlıyomusunO liste epic tarafından yayınlanmamıştır. Epic zaten en fazla bir sonraki hafta vereceği oyunları söylüyor. Onlar ortaya atılan tahminler.
Witcher 3 olmadığına eminim. Witcher 2 de olmadı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim.Ben o aralar çok takip edemedim sen ettin mi bilmiyorum ama hiç witcher 3 yada 2 ücretsiz oldumu hatırlıyomusun
Tamam teşekkür ederimWitcher 3 olmadığına eminim. Witcher 2 de olmadı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim.