Epic Gamesin Çöp Hediyeleri

Ya dostlar sonuçta bir oyun veriyorlar mı veriyorlar kiminin hoşuna gider kimisinin hoşuna gitmez ama yılbaşı gibi büyük bir şey olmamasına rağmen GTA 5 veren bir firmadan yılbaşı için güzel oyunlar beklerdik ben kendi adıma konuşayım oyunlar hoşuma gitmedi çoğumuza da eminim hitap etmeyen oyunlar ama bu kadar da vermezsin ve araya sıkıştırsan dying light falan kimse senden beklemiyor zaten valhalla cyberpunk falan

Ya dostlar sonuçta bir oyun veriyorlar mı veriyorlar kiminin hoşuna gider kimisinin hoşuna gitmez ama yılbaşı gibi büyük bir şey olmamasına rağmen GTA 5 veren bir firmadan yılbaşı için güzel oyunlar beklerdik ben kendi adıma konuşayım oyunlar hoşuma gitmedi çoğumuza da eminim hitap etmeyen oyunlar ama bu kadar da vermezsin ve araya sıkıştırsan dying light falan kimse senden beklemiyor zaten valhalla cyberpunk falan
aynen öyle. yukardaki fanboylara anlatamazsın bunu. hemen muhalefet olmuslar.

İyi ki bir GTA 5 verdiler ama he. Adamlar sırf 1 kere GTA 5 verdi diye sürekli AAA oyun mu verecekti? Saçmalamayın.

İyi ki bir GTA 5 verdiler ama he. Adamlar sırf 1 kere GTA 5 verdi diye sürekli AAA oyun mu verecekti? Saçmalamayın.
Sen saçmalıyorsun şuan kimse bir şey beklemiyor zaten kimse cyberpunk valhalla falan beklemiyor ama en azından yılbaşı adın adına bu kadar böyle oyunlar vereceğine dying light verseydi ya da division 2 verseydi 15 tane oyun yerine daha güzel olurdu zaten belirttim kiminin hoşuna gider kimisinin hoşuna gitmez ama genel olarak oyunlar çoğunluk kesimin hoşuna gitmeyen oyunlar araya çoğunluk için bir oyun koyarsın

Geri