Epic Gamesin Çöp Hediyeleri

CS oynayan kesim tabii ki fazla çünkü ücretsiz ve popüler. Lütfen oyunları sadece ne kadar bilindiği veya ne kadar popüler olduğuna göre yargılayan kişiler varsa bana yazsın direk engelleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gel de anlat bunlara. Listedeki Darkest Dungeon da gayet güzel bir oyun.
Valhalla filan bekliyorlardı hay Allahım sen sabır ver

Bana karşı o listenin neden doğru olduğuna inanıyorsun diye soruyorsun ben de diyorum ki Suana kadar 3 tane oyun bildi sen de diyorsun ki ben o listeden bahsetmiyorum ben bahsediyorum diyorum sen ben bahsetmiyorum diyorsun anladım dostum 😁
3 oyunu bilmesi o listeyi %100 doğru yapmıyor. 😁

CS oynayan kesim tabii ki fazla çünkü ücretsiz ve popüler. Lütfen oyunları sadece ne kadar bilindiği veya ne kadar popüler olduğuna göre yargılayan kişiler varsa bana yazsın direk engelleyeyim.

Gel de anlat bunlara. Listedeki Darkest Dungeon da gayet güzel bir oyun.
Ya anlatamıyorum tabi ki CS ücretsiz olmadan da popülerdi bu arada ki ben oyunların popülerliğini göre değil o oyunların türlerine göre popülerliğinden bahsediyorum cities skylinei simülatör diyebiliriz tamam güzel oyun listede bulunmasına sevinebilecegimiz bir oyun ama atıyorum oddworld bana saçma geliyor mesela ya da bugün ki oyun tabi ki valhalla beklemiyorum ama bir dying light olabilirdi kaç yıllık oyun

Ya anlatamıyorum tabi ki CS ücretsiz olmadan da popülerdi bu arada ki ben oyunların popülerliğini göre değil o oyunların türlerine göre popülerliğinden bahsediyorum cities skylinei simülatör diyebiliriz tamam güzel oyun listede bulunmasına sevinebilecegimiz bir oyun ama atıyorum oddworld bana saçma geliyor mesela ya da bugün ki oyun tabi ki valhalla beklemiyorum ama bir dying light olabilirdi kaç yıllık oyun
Hocam şu dying light ı bir salsanız mı diyorum? Sizce epic böyle hop diyince oyunları bedavaya verebiliyor mu? Bunların ne kadar anlaşma gerektirdiğini biliyor musun?

Hocam şu dying light ı bir salsanız mı diyorum? Sizce epic böyle hop diyince oyunları bedavaya verebiliyor mu? Bunların ne kadar anlaşma gerektirdiğini biliyor musun?
Ya hala dying lighti salsaniz diyorsunuz anlamıyorum ya sizi illa dying light versinler demiyorum örnek veriyorum sadece ki farkındayım ne kadar zor bir şey olduğunu ama siz anlamıyorsunuz daha iyi oyunlar verilebilirdi

Liste yanlış demedim. 😁
Ama onu ima ediyor

İnsanoğlu böyle işte, bu hayatın her yanında var adamlar milletin uzaktan baktığı GTA5'i verdiler ki bence kral hareketti daha başka bir oyun vermeseler de olur ama doymuyoruz. Ok adamlar sürekli oyun dağıtıyor ama yokk Cyberpunk hediye ederlerse tebrik ederim havanız var. Hem strateji sevenler için şuan dağıtılan oyunlar gayet güzel.

Ya hala dying lighti salsaniz diyorsunuz anlamıyorum ya sizi illa dying light versinler demiyorum örnek veriyorum sadece ki farkındayım ne kadar zor bir şey olduğunu ama siz anlamıyorsunuz daha iyi oyunlar verilebilirdi

Ama onu ima ediyor
"Her listeye inanmayın"ın neresi "Tüm listeler yanlış"ı ima ediyor?

Geri