Skynel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,263
Ben de %100 doğru demiyorum ama yüksek bir ihtimal doğruO liste de yanlış olabilir, birkaç oyunu bildi diye gerçek olmuyor.
Ben de %100 doğru demiyorum ama yüksek bir ihtimal doğruO liste de yanlış olabilir, birkaç oyunu bildi diye gerçek olmuyor.
+stranded deep ve alien isolation verecekAdamlar bedava oyun veriyor, verdiği oyuna laf ediyorsun
Adamlar AC verecem de demiyor zaten. Cities Skylines, The Long Dark gibi aşırı keyifli, güzel oyunlar verdiler.
Her verdiği oyun iyi olacak diye bir şey de yok. Madem beğenmiyorsun alma.
Bu listeye Metro 2033 daha önce ücretsiz olduğundan güvenmiyordum ben ama Defence Grid doğru çıktı, Alien Isolation da doğru olacak gibi...Yaklaşık 2 gündür bu listeyi atıyorum, 2 gün önce ortaya çıktı ve doğru tahminler yaptı.
Muhtemelen bundan sonra gelecek oyunlar da bunlar, ilk çıkan liste zaten çok ütopikti.
Alıntıyı görüntüle
Epika yargı dağıtıyorSen de inanma o zaman her AC verecek diyenlere.
hayır diyemezler kimse böğle bişey diyemezdeme öyle. epic games fanları simdi gelir oyun zaten 20 lira . 20 liranda mı yok der
Ne oldu beyler yok withcer 3 yok assasins creed verecek diyordunuz. Epic Games çöpleri dayıyor bize
boş yapma velet. instagramımdan yaz madem burdan yazamıyorsun.böyleo kkalı ağız dolusu senin evvel.... diye
ulan adam sana beleş oyun veriyor BELEŞ
longdark mı çöp
cities skylines mı çöp
tek bildiğiniz epic çöp
kullanma konunuda açma git ne kullanıyorsan onu kullan
daha çok yazarımda ah perma,kekim.................
Adam doğru söylüyo yanındayımböyleo kkalı ağız dolusu senin evvel.... diye
ulan adam sana beleş oyun veriyor BELEŞ
longdark mı çöp
cities skylines mı çöp
tek bildiğiniz epic çöp
kullanma konunuda açma git ne kullanıyorsan onu kullan
daha çok yazarımda ah perma,kekim.................
Hiii terbiyesizboş yapma velet. instagramımdan yaz madem burdan yazamıyorsun.
Sende almazsın o zaman. Bedava değil mi sonuçta?17 liralık arcade oyunda vermezsin be
Adamın bak adamın diyorum yaşı büyük merak etme 13 yaşında falan değil.boş yapma velet. instagramımdan yaz madem burdan yazamıyorsun.
hahahaboş yapma velet. instagramımdan yaz madem burdan yazamıyorsun.
Yaa kardeşim beğenmediyseniz almayın kimine göre güzel kimine göre kötü sen beğendin diye sana senin için vermiyorlar sen şükret oyun veriyorlar hemde tüm oyunlarda kötü değil mesela cities skylines verdiler long dark verdiler cidden yani bazen sinirlerimi bozuyorsunuzNe oldu beyler yok withcer 3 yok assasins creed verecek diyordunuz. Epic Games çöpleri dayıyor bize