Herkes laf ediyor ama ben çok memnunum. Kullanımı kolay, basit ve hızlı bir uygulama aslında.Oyun bilmiyorum da epic yazılımı çok kotu
Her açılışta sorun Steam o konuda çok daha pratik ama hata dolara geçmek olduHerkes laf ediyor ama ben çok memnunum. Kullanımı kolay, basit ve hızlı bir uygulama aslında.
yaw bunlar ne çoğu oyunun adı sanı bilinmiyor.Yeni oyun: Cursed to Golf
Alıntıyı görüntüle
şunları zaten haftalık beleş oyunda dağıtıyor, yılbaşına özel günlük beleş oyun dağıtıcam diyorsun saçma sapan oyunlar koyuyorsun, bari adam akıllı oynanabilir oyunlar koy.yaw bunlar ne çoğu oyunun adı sanı bilinmiyor.
Cat Quest.Sizce 28 Aralık'ta dağıtalacak olan yeni gizemli oyun ne olacak?
Alıntıyı görüntüle
Böyle yapacaklarına arayüzü değiştirmeye uğraşsalar 2 katı müşteri çekecekler.Sizce 28 Aralık'ta dağıtalacak olan yeni gizemli oyun ne olacak?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
şunları zaten haftalık beleş oyunda dağıtıyor, yılbaşına özel günlük beleş oyun dağıtıcam diyorsun saçma sapan oyunlar koyuyorsun, bari adam akıllı oynanabilir oyunlar koy.
alright alright alright dediği oyun fallout 3 müydü olmBöyle yapacaklarına arayüzü değiştirmeye uğraşsalar 2 katı müşteri çekecekler.
birde diğer oyunda sızdırılmış Cat quest diye bir oyun.
harbi şöyle sağlam bi arayüz güncellemesi atsalar beleş oyun dağıtma gibi bi çabaya da girmeyecekler.Böyle yapacaklarına arayüzü değiştirmeye uğraşsalar 2 katı müşteri çekecekler.
birde diğer oyunda sızdırılmış Cat quest diye bir oyun.
vercek gecen sene verdiği oyunlardan birini epicin tek sevdiğim yani şu epic ödülleriyle kupon olayı zaten sayılı iyi yanı var onlarda bunlar işte.alright alright alright dediği oyun fallout 3 müydü olm
alright alright alright