Neler Yeni

Yardım Epic gameste gta 5 yeni versiyon nasıl oynanır

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Acar
Gta 5 yeni versiyonuna giremiyorum steamde herkes girebiliyor düzelecekmi bu sorun

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
EmreE
Ya o yeni sürüm dediğniz mod gibi bir şey mi anlamadım legacy enhanced diye ayrılmış ya ikisininde indirip legacy olanına mı giriyoruz anlamadım

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya o yeni sürüm dediğniz mod gibi bir şey mi anlamadım legacy enhanced diye ayrılmış ya ikisininde indirip legacy olanına mı giriyoruz anlamadım
Steamde ikisi ayrı ayrı sistem iyiyse yeni olan sürümü indirip giriyoruz ama epicte hiç birsey yok anlamadim

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Anonim Ankh
Steamde ikisi ayrı ayrı sistem iyiyse yeni olan sürümü indirip giriyoruz ama epicte hiç birsey yok anlamadim
Sistemin iyi olmasına gerek yok, hatta kötü sistemler için daha ideal. Enhanced'deki FPS'im eski sürümle hemen hemen aynı, hatta biraz daha iyi, üstelik DLSS ve FSR kapalı hali bu, onları da açınca Legacy'den çok daha yüksek FPS alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni sürüm Enhanced, eskisinin ismi de Legacy olarak değiştirildi. Enhanced versiyonu PS5 GTA 5'iyle aynı, DLSS, FSR, RT eklendi ve grafikleri iyileştirildi. Online içinse Enhanced sürümler kendi aralarında Legacy sürümler kendi aralarında oynayabiliyormuş.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Anonim Ankh

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bir gün sonra oynarız insh :D
1741102077786.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,699
İsim
uwu
1741102314092.png

epicte ayrı 2 oyun olarak gözüküyor kısaca eski gts v ye redux modu + optimizasyon bu kadar modlarla ekleyebildiğin online/fivem deki arabalarda gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,727
Üyeler
169,183
Son üye
NitronzTrader
Top Bottom