Neler Yeni

Yeni GTA Sürümü Epic Games'e gelcek mi?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
mehmet alp kütük
Onu bende anlamadım, normal GTA 110 GB bu 90, ikisini de kurmak zorundaysak benim depolama için sıkıntı bu
bu sürüm ayrı olcak galiba legacy versin ayrı oyun enchanced yüklendikten sonra legacyi silcez ulan 2673 saat çöpe gitti 🥲

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Karayer
bu sürüm ayrı olcak galiba legacy versin ayrı oyun enchanced yüklendikten sonra legacyi silcez ulan 2673 saat çöpe gitti 🥲
Evet ayrı olacak hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1740696992720.png

Şuan Steam ve Rockstar Launcher'da açık hocam Epic'te daha açılmamış 1-2 güne açılır. @Fear

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Fear

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh
Sitede yenilenen tüm şeyler var zaten hocam. FSR1, FSR3, DLSS3 RTX, yeni grafikler, yeni fizikler, yeni online içerikleri yeni abonelik sistemi vb.

Güncelleme gibi veya direkt yeni oyun gibi çıkacak hocam eski GTA ile aynı olmayan yani.
Düşüncem zaten yeni oyun gibi çıkması ama güncelleme GTA 5 Legacy'yi Enhanced'e çevrilebilir mi konusunda takıldım, geçilemezse de Legacy'nin üzerine Enhanced kurmaya başlasak dosya doğrulama sonrası Enhanced için eksik dosyaları indirip Legacy dosyalarından Enhanced'i kurabilir miyizi düşündüm.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Karayer
Düşüncem zaten yeni oyun gibi çıkması ama güncelleme GTA 5 Legacy, Enhanced'e çevrilebilir mi konusunda takıldım, geçilemezse de Legacy'nin üzerine Enhanced kurmaya başlasak dosya doğrulama sonrası Enhanced için eksik dosyaları indirip Legacy dosyalarından Enhanced'i kurabilir miyizi düşündüm.
Hepsine cevap verdim evet save aktarılabiliyor ve yeni oyun olarak çıkacak.

• Beğen

Fear

80+
Evet ayrı olacak hocam.

Alıntıyı görüntüle
Şuan Steam ve Rockstar Launcher'da açık hocam Epic'te daha açılmamış 1-2 güne açılır. @Fear
Valla sadece GTA için Epic'e geçmek çok koyuyor :(, önceden oyunun Online kısmında kasılmanın çok zor olduğunu düşünüp hile yaptım ve ban yedim, en büyük pişmanlığımdır.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh
Hepsine cevap verdim evet save aktarılabiliyor ve yeni oyun olarak çıkacak.
Save'i sormuyorum ki hocam, yeni oyun gibi çıkacağını zaten biliyorum, onu da sormadım ki, yanlış anlıyorsunuz beni.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Karayer
İyi geceler iyi forumlar.

Save'i sormuyorum ki hocam, yeni oyun gibi çıkacağını zaten biliyorum, onu da sormadım ki, yanlış anlıyorsunuz beni.
Normali silebilirsiniz hocam yüklü olmasına gerek yok.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh

Fear

80+
Hocam oyunun steam'de ikiye ayrılması herşeyi açıklıyor zaten, yeni sürüm için eski sürüme ihtiyacımız yok, ikiside yüklü olablir, olmayabilir de, keyfinize kalmış. Legacy online hala aktif olacak bu arada, o sürümdeki insanlar yeni sürümdeki insanlar ile karşılaşamayacak. Birbirinden farklı iki oyun gibi düşünün.

1740697291952.png

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
mecit burak kılıç
Düşüncem zaten yeni oyun gibi çıkması ama güncelleme GTA 5 Legacy'yi Enhanced'e çevrilebilir mi konusunda takıldım, geçilemezse de Legacy'nin üzerine Enhanced kurmaya başlasak dosya doğrulama sonrası Enhanced için eksik dosyaları indirip Legacy dosyalarından Enhanced'i kurabilir miyizi düşündüm.
Sanmam çünkü 2 farklı server olacak online için legacy legacy ile oynayacak diğeri diğeriyle yani güncellemeyle geçilebilecek şey olmaz enhanced istiyorsan legacy silip enhanced'ı indirmen gerek.

(Silmene gerek yok ikisinide indirebilirsin de mantıklı olmaz ondan sil dedim)

• Beğen

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Karayer
Sanmam çünkü 2 farklı server olacak online için legacy legacy ile oynayacak diğeri diğeriyle yani güncellemeyle geçilebilecek şey olmaz enhanced istiyorsan legacy silip enhanced'ı indirmen gerek.
İkisi birden yüklü olabiliyor hocam.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
mehmet alp kütük
bu legacy online kısmı enchanced online a giçerebilcekmiyiz peki

Top Bottom