evet aynı hesap karakter duracakbu legacy online kısmı enchanced online a giçerebilcekmiyiz peki
Bilmiyoruz maalesef 4 Mart'ta deneyin fakat muhtemelen banlı olacaksınız.Şu an aklıma geldi, yeni sürüm bağımsız bir server olucak ise benim banım devam eder mi?
online ilerlemesi aktarılacağı için ban devam eder (banın devam etmemesi demek binlerce hile kullanan oyuncunun/modlu hesapların tekrar onlineye dönmesi demek buda rockstarın isteyeceği son şey)Şu an aklıma geldi, yeni sürüm bağımsız bir server olucak ise benim banım devam eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet online ilerlemenizi aktarabileceksiniz
Sorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.Hocam oyunun steam'de ikiye ayrılması herşeyi açıklıyor zaten, yeni sürüm için eski sürüme ihtiyacımız yok, ikiside yüklü olablir, olmayabilir de, keyfinize kalmış. Legacy online hala aktif olacak bu arada, o sürümdeki insanlar yeni sürümdeki insanlar ile karşılaşamayacak. Birbirinden farklı iki oyun gibi düşünün.
Alıntıyı görüntüle
Yeni anti hile de geldi ya, ondan belki diye düşündüm, ya bende aslında insanların zevkini kaçıracak bir hile yapmadım, kendime 10M para bastım ban yedim, 2 ay önce adam kafama KOSATKA fırlatıyodu, bu adamlar yemiyorda ben yedim geçmişte, o koyuyor bana XDonline ilerlemesi aktarılacağı için ban devam eder (banın devam etmemesi demek binlerce hile kullanan oyuncunun/modlu hesapların tekrar onlineye dönmesi demek buda rockstarın isteyeceği son şey)
güncelleme ile geçmez hocam sil indir ancaSorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için, mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.
Maalesef hocam, yeniden 90GB indireceğiz.Sorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.
güncelleme ile geçmez hocam sil indir anca
Bakalım yarın mevcut oyunun dosyaların yedekleyip üzerine Enhanced'i kuracağım, otomatik dosya doğrulaması yapıyor ya, o sırada ortak dosyaları bırakır fazlalıkları siler sadece eksikleri indirmeye başlayabilir.Maalesef hocam, yeniden 90GB indireceğiz.
Olmaz hocam, hata çıkar muhtemelen ortaya X texture'ı diyelim yenisi ile değişti ama adı aynı, oyun bunu aynı dosya olarak kabul eder, bu da size optimizasyon ve ya uyumsuzluk sorunu ile döner, direk eski sürümü silin, yenisini indirin.Bakalım yarın mevcut oyunun dosyaların yedekleyip üzerine Enhanced'i kuracağım, otomatik dosya doğrulaması yapıyor ya, o sırada ortak dosyaları bırakır fazlalıkları siler sadece eksikleri indirmeye başlayabilir.
Yok hocam, dosya doğrulaması o şekil çalışmıyor, dosya ismine bakıp olup olmadığı doğrulanır mı hiç, dosyaları açıp içeriklerini okuyor, değiştirilmiş veya eksik içerikli bir dosya varsa silip tekrar indirmeye başlıyor.Olmaz hocam, hata çıkar muhtemelen ortaya X texture'ı diyelim yenisi ile değişti ama adı aynı, oyun bunu aynı dosya olarak kabul eder, bu da size optimizasyon ve ya uyumsuzluk sorunu ile döner, direk eski sürümü silin, yenisini indirin.
Hmm anladım.Yok hocam, dosya doğrulaması o şekil çalışmıyor, dosya ismine bakıp olup olmadığı doğrulanır mı hiç, dosyaları açıp içeriklerini okuyor, değiştirilmiş veya eksik içerikli bir dosya varsa silip tekrar indirmeye başlıyor.