Neler Yeni

Yeni GTA Sürümü Epic Games'e gelcek mi?

Fear

80+
Şu an aklıma geldi, yeni sürüm bağımsız bir server olucak ise benim banım devam eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu legacy online kısmı enchanced online a giçerebilcekmiyiz peki
Evet online ilerlemenizi aktarabileceksiniz

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Karayer
Şu an aklıma geldi, yeni sürüm bağımsız bir server olucak ise benim banım devam eder mi?
Bilmiyoruz maalesef 4 Mart'ta deneyin fakat muhtemelen banlı olacaksınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fear

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
mecit burak kılıç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet online ilerlemenizi aktarabileceksiniz
online ilerlemesi aktarılacağı için ban devam eder (banın devam etmemesi demek binlerce hile kullanan oyuncunun/modlu hesapların tekrar onlineye dönmesi demek buda rockstarın isteyeceği son şey)

• Beğen

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh
Hocam oyunun steam'de ikiye ayrılması herşeyi açıklıyor zaten, yeni sürüm için eski sürüme ihtiyacımız yok, ikiside yüklü olablir, olmayabilir de, keyfinize kalmış. Legacy online hala aktif olacak bu arada, o sürümdeki insanlar yeni sürümdeki insanlar ile karşılaşamayacak. Birbirinden farklı iki oyun gibi düşünün.

Alıntıyı görüntüle
Sorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.

Fear

80+
online ilerlemesi aktarılacağı için ban devam eder (banın devam etmemesi demek binlerce hile kullanan oyuncunun/modlu hesapların tekrar onlineye dönmesi demek buda rockstarın isteyeceği son şey)
Yeni anti hile de geldi ya, ondan belki diye düşündüm, ya bende aslında insanların zevkini kaçıracak bir hile yapmadım, kendime 10M para bastım ban yedim, 2 ay önce adam kafama KOSATKA fırlatıyodu, bu adamlar yemiyorda ben yedim geçmişte, o koyuyor bana XD

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
mecit burak kılıç
Sorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için, mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.
güncelleme ile geçmez hocam sil indir anca

Fear

80+
Sorum güncelleme ile geçiş kolaylığı sağlanacak mı yönündeydi, baştan sil yükle yapmamak için mevcut oyunu diğer oyuna çevirmek gibi, sonuçta iki oyun da GTA 5, ortak dosyaları illaki vardır diye.
Maalesef hocam, yeniden 90GB indireceğiz.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
mecit burak kılıç
online'de şehire bakarken saçma sapan fps düşüşleri oluyordu 100lerden 50lere gibi bunu çözmüşlerdir inşallah bide heistlerdeki atma sorunları siyah ekran vs. fix yapmışlardır

• Beğen

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh

Fear

80+
Bakalım yarın mevcut oyunun dosyaların yedekleyip üzerine Enhanced'i kuracağım, otomatik dosya doğrulaması yapıyor ya, o sırada ortak dosyaları bırakır fazlalıkları siler sadece eksikleri indirmeye başlayabilir.
Olmaz hocam, hata çıkar muhtemelen ortaya X texture'ı diyelim yenisi ile değişti ama adı aynı, oyun bunu aynı dosya olarak kabul eder, bu da size optimizasyon ve ya uyumsuzluk sorunu ile döner, direk eski sürümü silin, yenisini indirin.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Anonim Ankh
Olmaz hocam, hata çıkar muhtemelen ortaya X texture'ı diyelim yenisi ile değişti ama adı aynı, oyun bunu aynı dosya olarak kabul eder, bu da size optimizasyon ve ya uyumsuzluk sorunu ile döner, direk eski sürümü silin, yenisini indirin.
Yok hocam, dosya doğrulaması o şekil çalışmıyor, dosya ismine bakıp olup olmadığı doğrulanır mı hiç, dosyaları açıp içeriklerini okuyor, değiştirilmiş veya eksik içerikli bir dosya varsa silip tekrar indirmeye başlıyor.

Fear

80+
Yok hocam, dosya doğrulaması o şekil çalışmıyor, dosya ismine bakıp olup olmadığı doğrulanır mı hiç, dosyaları açıp içeriklerini okuyor, değiştirilmiş veya eksik içerikli bir dosya varsa silip tekrar indirmeye başlıyor.
Hmm anladım.

Top Bottom