EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 738 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim EmreE Bugün, 17:25 #1 Dün tlou alıcaktım tam kartı onaylıyordum indirim bitti tekrar ne zaman gelir birde tekrar 500 lira seviyelerine düşermi
Dün tlou alıcaktım tam kartı onaylıyordum indirim bitti tekrar ne zaman gelir birde tekrar 500 lira seviyelerine düşermi
Satriani 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 1,775 Bugün, 17:29 #2 EmreE38 yazmış: Dün tlou alıcaktım tam kartı onaylıyordum indirim bitti tekrar ne zaman gelir birde tekrar 500 lira seviyelerine düşermi Devamı için tıklayın... Yeni oyunlar da çıkacak bu sene, mutlaka diğer indirimlerde aynı seviyelere gelir.
EmreE38 yazmış: Dün tlou alıcaktım tam kartı onaylıyordum indirim bitti tekrar ne zaman gelir birde tekrar 500 lira seviyelerine düşermi Devamı için tıklayın... Yeni oyunlar da çıkacak bu sene, mutlaka diğer indirimlerde aynı seviyelere gelir.
EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 738 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim EmreE Bugün, 17:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Satriani yazmış: Yeni oyunlar da çıkacak bu sene, mutlaka diğer indirimlerde aynı seviyelere gelir. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Satriani yazmış: Yeni oyunlar da çıkacak bu sene, mutlaka diğer indirimlerde aynı seviyelere gelir. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Satriani 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 1,775 Bugün, 17:48 #4 EmreE38 yazmış: Teşekkürler Devamı için tıklayın... Rica ederim. Ben de alacaktım hatta 2K'lık sepet yapmıştım ama bu ay limitleri biraz zorladım o yüzden erteledim. EPIC'te genel olarak zaten hızlı değişmiyor fiyat sistemi, o yüzden bi' sonraki indirimlerde aynı fiyat aralıklarına gelecekler.
EmreE38 yazmış: Teşekkürler Devamı için tıklayın... Rica ederim. Ben de alacaktım hatta 2K'lık sepet yapmıştım ama bu ay limitleri biraz zorladım o yüzden erteledim. EPIC'te genel olarak zaten hızlı değişmiyor fiyat sistemi, o yüzden bi' sonraki indirimlerde aynı fiyat aralıklarına gelecekler.