NBA 2K21 alınca veriyor otomatik.Kuponu nerden aldın bende alcam bulamıyom. Oyun olarak odysey fiyatı aynıysa 20 liraya felan denk geliyordu eskiden kuponla.
En son bedava olan NBA oyununu alınca bana geldi kupon. Öyle yani.Kuponu nerden aldın bende alcam bulamıyom. Oyun olarak odysey fiyatı aynıysa 20 liraya felan denk geliyordu eskiden kuponla.
AC ODDYSEY mi? O oyun sistem istemiyor mu?Kuponu nerden aldın bende alcam bulamıyom. Oyun olarak odysey fiyatı aynıysa 20 liraya felan denk geliyordu eskiden kuponla.
Min 80Tl oyun alman lazım yani en kötü 20Tl ödeyeceksin60 TL kupon var elimde epicten bir oyun tavsiyesi varmı aksiyon oyunu severim
Mobilden giriyorum imzasını görmedim. Keşke böyle konularda en azından ekran kartını (apu ise işlemciyi) söyleseler.AC ODDYSEY mi? O oyun sistem istemiyor mu?
2200G var arkadaşta.
Kaç TL üstünde geçerli, bir de gizemli oyun belli oldu mu?60 TL kupon var elimde epicten bir oyun tavsiyesi varmı aksiyon oyunu severim
Ben aldığım da kuponu 17 hazirana kadar yazıyordu.kuponların geçerlilk süresi ne kadar.
gizmeli oyun nba kupon 80 tl ve üstü 60 tl nidirimKaç TL üstünde geçerli, bir de gizemli oyun belli oldu mu?