Neler Yeni

Epic hesabım ne kadar eder?

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
Toplamda 186 oyun var hesapta bunlarda kayda değerleri:
EA FC 24, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (dlc), God of War, Bannerlord digijat sürüm, uncharted legacy, dying light 1, rdr2 full sürüm, horizon zero down, days gone, death stranding directors cut, star wars jedi fallen order lük sürüm, rainbow deluxe sürüm, Alan Wake 2 full sürüm, hogwarts legacy full sürüm, dead space, calisto protocol full sürüm, bf 2042, bağlı ea hesabında bf 1 ve 5 full sürümlerde var, immortal fenxy rising full sürüm, mass efect legendery paketi,
Mirage tüm hariç var olan tüm AC oyunlarının en üst sürümleri. (valhalla, odyssey, origins, syndicate, rogue, unity en üst sürümler)
bilindik indielerden dead cells(castlevania hariç tüm dlc), hades, celeste,
batman arkham, serisi metro serisi, detroid, beyon two souls, mafia 1, 2, 3, control full sürüm, remnant 1 full sürüm, lego star wars skywalker saga full sürüm, marvel midnight suns, the evil within 1 ve 2. oyun, star wars squadrons, the outher worlds: spacers choice edition, the long dark, sherlock holmes 2 oyunu, tomb raider 2 oyunu,

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Rüveyda Akın
İsterse 600 tane oyun olsun yine bir değeri yok. Çünkü tüm bu oyunlara sahip Epic Games hesapları, çeşitli internet mağazalarında 1-2 dolara satılıyor. İsteyen istediği oyunun olduğu hesabı alıp oynuyor. Böyle bir durumda kimse senin hesabına 3000-4000 lira para saymaz.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
EnsarTelli
aga tahmini 1500 tl civarında eder
epic hesapları malesef çok ucuza gidiyor
aynı oyunlar steamde olsaydı rahat 2k dolar civarında derdim

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga tahmini 1500 tl civarında eder
epic hesapları malesef çok ucuza gidiyor
aynı oyunlar steamde olsaydı rahat 2k dolar civarında derdim
Tamamdır euv
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsterse 600 tane oyun olsun yine bir değeri yok. Çünkü tüm bu oyunlara sahip Epic Games hesapları, çeşitli internet mağazalarında 1-2 dolara satılıyor. İsteyen istediği oyunun olduğu hesabı alıp oynuyor. Böyle bir durumda kimse senin hesabına 3000-4000 lira para saymaz.
O hesaplar sonsuza kadar sende yok ama bir de hesap sana ait değil.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Rüveyda Akın
O hesaplar sonsuza kadar sende yok ama bir de hesap sana ait değil.
Benim demek istediğim şu: Bu tip hesaplar satılan yerler varken alıcı bulman zor. Örneğin 1,000₺'ye alıcı bulabiliyorsan satabilirsin. Sonuçta mal senin. Bizim kaç liraya satmak istediğini belirleme hakkımız yok.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim demek istediğim şu; Bu tip hesaplar satılan yerler varken alıcı bulman zor. Örneğin 1,000₺'ye alıcı bulabiliyorsan satabilirsin. Sonuçta mal senin. Biz kaç liraya satmak istediğini belirleme hakkımız yok.
Tamam teşekkürler.

Erdem123

80+ Bronze
Benim demek istediğim şu: Bu tip hesaplar satılan yerler varken alıcı bulman zor. Örneğin 1,000₺'ye alıcı bulabiliyorsan satabilirsin. Sonuçta mal senin. Bizim kaç liraya satmak istediğini belirleme hakkımız yok.
zaten öneri istemiş

mortall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali aslan
steam hesap olsa iyidi ama epiç game para etmez istedigin oyunlar olsa bile degeri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,052
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom