Neler Yeni

EPİC indirimleri alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kadir can gürel
arkadaşlar last of us ve god of war ben yıllarca izledim ve hepsini su gıbı bılıyorum sızce almalımıyım ayrıca sepette ek indirim de oluyor last of us 736 ındırılımlı fıyatı sepette ıse 493 god of war ıse 449 dan 301 e dusuyor

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
???????????????
Bahsettiği şey tabii ki de almalısın şeklinde olmuş. Epic indirimlerindeki Got Tier oyunlar kesinlikle koleksiyon amaçlı bile olsa alınmalı daha da ucuza gelmez

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
biliyorsan almaya gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiği şey tabii ki de almalısın şeklinde olmuş. Epic indirimlerindeki Got Tier oyunlar kesinlikle koleksiyon amaçlı bile olsa alınmalı daha da ucuza gelmez
bi bende epicten oyun alınmıyor galiba

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
???????????????
Aklında oynamak istediğin başka oyunlar var mı izlemediğin? Bana göre izlenmiş bir oyunu oynamak bir filmi iki kere izlemekten farksız. Tabii size kalmış koleksiyon yaparım ya da oynamayı ben de deneyimlemek isterim derseniz alınabilecek oyunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kadir can gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayesini bilmediğin oyunları almanı tavsiye ederim RDR2 gibi. Fakat bu oyunları almak istiyorsan da çok iyi fiyatlar
zamanında 300 tl aldım ama sarmadı sıldım bende oyun var bende

Aklında oynamak istediğin başka oyunlar var mı izlemediğin? Bana göre izlenmiş bir oyunu oynamak bir filmi iki kere izlemekten farksız. Tabii size kalmış koleksiyon yaparım ya da oynamayı ben de deneyimlemek isterim derseniz alınabilecek oyunlar.
aslında doğru diyorsunuz baska oyunlara bakayım sızın onerdıgınız varmı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
zamanında 300 TL aldım ama sarmadı sıldım bende oyun var bende

aslında doğru diyorsunuz baska oyunlara bakayım sızın onerdıgınız varmı
hikaye oyunu mu istiyorsunuz?

Mafia 1 definitive Edition oynamadıysan koş al oyuna, diğer mafya oyunları çok iyi değil, mavi definitive Edition en iyisi.

Top Bottom