EPİC indirimleri alınır mı??

Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar last of us ve god of war ben yıllarca izledim ve hepsini su gıbı bılıyorum sızce almalımıyım ayrıca sepette ek indirim de oluyor last of us 736 ındırılımlı fıyatı sepette ıse 493 god of war ıse 449 dan 301 e dusuyor

???????????????
Bahsettiği şey tabii ki de almalısın şeklinde olmuş. Epic indirimlerindeki Got Tier oyunlar kesinlikle koleksiyon amaçlı bile olsa alınmalı daha da ucuza gelmez

Hikayesini bilmediğin oyunları almanı tavsiye ederim RDR2 gibi. Fakat bu oyunları almak istiyorsan da çok iyi fiyatlar

biliyorsan almaya gerek yok bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiği şey tabii ki de almalısın şeklinde olmuş. Epic indirimlerindeki Got Tier oyunlar kesinlikle koleksiyon amaçlı bile olsa alınmalı daha da ucuza gelmez
bi bende epicten oyun alınmıyor galiba

???????????????
Aklında oynamak istediğin başka oyunlar var mı izlemediğin? Bana göre izlenmiş bir oyunu oynamak bir filmi iki kere izlemekten farksız. Tabii size kalmış koleksiyon yaparım ya da oynamayı ben de deneyimlemek isterim derseniz alınabilecek oyunlar.

Hikayesini bilmediğin oyunları almanı tavsiye ederim RDR2 gibi. Fakat bu oyunları almak istiyorsan da çok iyi fiyatlar
zamanında 300 tl aldım ama sarmadı sıldım bende oyun var bende

Aklında oynamak istediğin başka oyunlar var mı izlemediğin? Bana göre izlenmiş bir oyunu oynamak bir filmi iki kere izlemekten farksız. Tabii size kalmış koleksiyon yaparım ya da oynamayı ben de deneyimlemek isterim derseniz alınabilecek oyunlar.
aslında doğru diyorsunuz baska oyunlara bakayım sızın onerdıgınız varmı

zamanında 300 TL aldım ama sarmadı sıldım bende oyun var bende

aslında doğru diyorsunuz baska oyunlara bakayım sızın onerdıgınız varmı
hikaye oyunu mu istiyorsunuz?

Mafia 1 definitive Edition oynamadıysan koş al oyuna, diğer mafya oyunları çok iyi değil, mavi definitive Edition en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri