Neler Yeni

Epic indirimlerinden ne alabilirim?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
100TL bütçem var Epic Games indirimlerinden bir şeyler almak istiyorum kupon kullanarak. Cyberpunk 2077 çok istiyorum, 65TL tutuyor. Bir de onun yanına ne ekleyebilirim? Eğer CP olmayan bir liste aklınıza gelirse onu da yazabilirsiniz ama CP olması biraz önemli benim için. Benim sistemimin de (imzamda var) rahat oynatabileceği oyunlar önerirseniz sevinirim.

NOT: Epic gizemli oyunları verdikten sonra başka bir oyun alacağım, önceden aldığım oyunu ücretsiz vermesin diye. Ha bir de bende zaten RDR2 var şimdiden söyleyeyim de ona göre önerirsiniz :D.

Son düzenleme:

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Cyberpunk + Assasin's Creed Origins Gold - 21TL - Metro Exodus Gold 28.54TL - Assasin's Creed Odyssey Deluxe 23.75TL - Far Cry 5 Gold 31.8TL

Son düzenleme:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cyberpunk + Assasin's Creed Origins Gold - 21TL - Metro Exodus Gold 28.54TL - Assasin's Creed Odyssey Deluxe 23.75TL + Far Cry 5 Gold 31.8TL
Çok teşekkür ederim, güzel listeye benziyor. Ancak bende Far Cry 3/4, Assassin's Creed Ezio üçlemesi/birkaç serisi daha olan oyunları falan zaten var. Onlar yerine başka oyunlar önerir misiniz?

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Cyberpunk + Assasin's Creed Origins Gold - 21TL - Metro Exodus Gold 28.54TL - Assasin's Creed Odyssey Deluxe 23.75TL + Far Cry 5 Gold 31.8TL
Ac odyssey'i gold almayacaksan alma. Deluxe önerenlere bakma. İçinde 3 5 silah zırh harici bir şey yok. Gold edition al ki dlc'ler gelsin dlc'ler çok önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
100TL bütçem var Epic Games indirimlerinden bir şeyler almak istiyorum kupon kullanarak. Cyberpunk 2077 çok istiyorum, 65TL tutuyor. Bir de onun yanına ne ekleyebilirim? Eğer CP olmayan bir liste aklınıza gelirse onu da yazabilirsiniz ama CP olması biraz önemli benim için. Benim sistemimin de (imzamda var) rahat oynatabileceği oyunlar önerirseniz sevinirim.

NOT: Epic gizemli oyunları verdikten sonra başka bir oyun alacağım, önceden aldığım oyunu ücretsiz vermesin diye. Ha bir de bende zaten RDR2 var şimdiden söyleyeyim de ona göre önerirsiniz :D.
Bannerlordda 60tlye falan denk gelmesi lazım hocam.Ben Warband oynuyorum çok iyi bannerlordda ondan daha iyi olduğuna göre kesinlike öneririm daha uyguna bulmak zor gibi zaten

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Hocam fate of the atlantis dlc'si hikayeyi acayip geliştiriyor çok ayrı bir tecrübe. Muhakkak oynanması lazım, legacy of the first blade de yine o kadar olmasa da etkileyici. Hikaye olarak çok şey katıyor hikayeye. Ana hikaye için dlc tabii gerekmiyor ama onlarsız da eksik oluyor oyun. Witcher 3 oynadıysan, blood of wine=fate of the atlantis, hearts of stone=legacy of the first blade diyebilirim. Sevdiğin bir dizinin son sezonunu izlememek gibi olur almazsan.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu listeyi bu fiyatlar gerçekse yarın akşam satın alacağım. teşekkür ederim.

khal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerım Salıh
Horizon zero dawn alabilirsin hocam bende almayi düşünüyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ac odyssey'i gold almayacaksan alma. Deluxe önerenlere bakma. İçinde 3 5 silah zırh harici bir şey yok. Gold edition al ki dlc'ler gelsin dlc'ler çok önemli.
Zaten DLC olmayan haline oranla en ucuz o olduğundan öneriliyor kanka

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
bf 2042 alınır mı? parasal sorunum yok cyperpunk aldım ama 1-2 tane daha bir şey alasım var

Top Bottom