arkadaşlar sepetim aşağıda görünmekte. Bu oyunlar için değer mi? Eğer başka tavsiyeleriniz varsa tavsiyelerinize açığım.
Disco Elysium -%60 indirimle 24,4 TL
VarUp up.
RDR 2 var mı?
hocam TWD oyununda bütün sezonlar var mı...?arkadaşlar sepetim aşağıda görünmekte. Bu oyunlar için değer mi? Eğer başka tavsiyeleriniz varsa tavsiyelerinize açığım.
Disco Elysium -%60 indirimle 24,4 TL
Alan Wake Remastered -%20 indirimle 39,2 TL
The Walking Dead: The Definitive Serisi -%50 indirimle 39,5 TL
Detroit: Become Human -%50 indirimle 71 TL
Kena: Bridge of Spirits -%30 indirimle 48,3 TL
TOTAL: 92,4 TL
Adamsın, Detroit: İnsan ol'u önerecektim onu da eklemişsin zaten. Onun dışında sepetinden çıkar da şunu al diyeceğim bir oyun yok. Valhalla al diyeceğim de sepetinden bayağı bir oyun çıkarmak zorunda kalabilirsin.
Varhocam TWD oyununda bütün sezonlar var mı...?
Adamsın, Detroit: İnsan ol'u önerecektim onu da eklemişsin zaten. Onun dışında sepetinden çıkar da şunu al diyeceğim bir oyun yok. Valhalla al diyeceğim de sepetinden bayağı bir oyun çıkarmak zorunda kalabilirsin.
Mafia 1 remake ekle be hocamarkadaşlar başka önerisi olan var mı? Şunu al, şunu alma diyecek.
hocam oynanışı kısa diyorlar 130 tl değer mi bilemedimMafia 1 remake ekle be hocam
bi tık kısa oyun ama cidden efsane 130 lira değer mi tartışılırhocam oynanışı kısa diyorlar 130 TL değer mi bilemedim