Neler Yeni

Epic Mi? Steam Mi???

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Rick Grimes
Epic'i daha çok seviyorum, çünkü burada daha ucuz ve bedava oyun dağıtıyorlar. Umarım bir gün Steam'daki gibi profil ayarlama vb. gelir.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
A''
Epic'i daha çok seviyorum, çünkü burada daha ucuz ve bedava oyun dağıtıyorlar. Umarım bir gün Steam'daki gibi profil ayarlama vb. gelir.
steam daha iyi ama ben istediğim oyun var ise epicten alıyorum genelde kat ve kat ucuz oluyor ve sürekli indirim geliyor

Son düzenleme:

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
...
steam tabii ki... cunku steam ayni zamanda bir topluluk platformu mesela ornek vereyim gidersin incelemeler, atolye ogeleri, pazar ici satin alimlari ve satimlari, cizimler, rozetler, profil yorumlari, ekran goruntuleri, puan dukkani gibi gibi bir suru ozellige sahip, her ne kadar fiyat anlaminda epic games cok uygun da kalsa gonlum gene steamden yana o.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
...
Açıkçası, hayatımda hiç Epic Games'e para yatıran biri ile tanışmadım. Tanıdığım herkes Epic Games'i sadece ücretsiz oyun almak için kullanıyor. Fortnite'a para yatıran tanıdım. Söylemeden geçmeyeyim. Kendi fikrime gelirsek. Bence Steam daha iyi.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Pazarı olmayan oyunları epicten ve Xbox platformundan oynamayı tercih ederim öyle Steam profil ile hava atma derdim yok oynayıp geçiyorum 🤌

Top Bottom