hayır akemo>rias>valkyrie>xenovia>Kuroka>Irinaakena >koneko>rias>xenovia>all
katılıyorum ama yapacak bir sey yok keşke daha iyi oyunlar verilseEklemicem bu kadar çöp oyun veriyorsa ben neyse
Kardeş sanane sananeKusura bakma dostum da birçok kişi Epic Games konularının sayısından şikayetçi olurken neden 15 saat içinde ikinci Epic Games konunu açıyorsun?
Alıntıyı görüntüle
Gerekeni yapmış bulunmaktayım@Yvşlagaçtanealıyon saldırı zamanı
2013 oyunu (GTA 5) verince çok sevinmiştiniz ama.Epic yakışmadı 2008 oyunu vermek sana pughhh
Aga kusura bkam ders çalışıyordum sonrada gördüm oyunu zaten. Ama yine güzel oyun değil ya
Arkadaş çok iddialıydı 2008 oyunu vermezler diye , valhalla falan bekliyordu.Kusura bakma dostum da birçok kişi Epic Games konularının sayısından şikayetçi olurken neden 15 saat içinde ikinci Epic Games konunu açıyorsun?
Alıntıyı görüntüle
Spam konu açmak yasak.aga gta iyi 2007 oyunu olsa bile iyi pcde gelen satranç diye oyun var o daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
harbiden bende anlamıyorum konu açıldı belki sohbet edicez sizene istersek kaç tane konu açarız karışamazsınız
Olmadı beaArkadaş çok iddialıydı 2008 oyunu vermezler diye , valhalla falan bekliyordu.
Spam konu açmak yasak.
Oyunu niye çıkış tarihine göre yargılıyorsun?aga gta iyi 2007 oyunu olsa bile iyi pcde gelen satranç diye oyun var o daha iyi
harbiden bende anlamıyorum konu açıldı belki sohbet edicez sizene istersek kaç tane konu açarız karışamazsınız