Eren Kurtuluş
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 456
- İsim
- Eren Kurtuluş
Arkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Epic daha ucuz ama performans olarak daha yüksek sanırım bilemiyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz? teşekkürler.
Epic oyun bilgisayarı bazen 5.899tl ye düşüyor o zaman almayı planlıyorum.
Aynı zamanda bilgisayar aldık iyi hoş ta ekipmanlar güzel olmadan çok keyif alamayacağımı düşünüyorum bu yüzden de ekipmanları pahalı tutacağım. Maximum 8500tl lik bir sınırım var. Her İki kasanında Özelleştirmeler - Monitör bölümünden ilk monitör olan GamePower GPR24C1MS144 Monitörü Ekleyeceğim. Ek olarak SteelSeries Arctis 7 Kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyat toplam 8300 - 8400 tl civarı ediyor toplamda. (Epic kasa 6269TL olan hali 5899tl indirime girmiş hali değil). İndirimli halinde bütçemde ek olarak 650 - 700 tl civarı bir pay kalıyor bu payı Gaming Sandalye almak içinmi yoksa klavyeye mi yatırayım? Maouse var elimde almayı düşünmüyorum. Teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.
Shild Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Axle RX 5700 XT 8 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Crixus V2 | Intel i3-12100F | 16 GB DDR4 | Axle RTX 2060S 8 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Epic oyun bilgisayarı bazen 5.899tl ye düşüyor o zaman almayı planlıyorum.
Aynı zamanda bilgisayar aldık iyi hoş ta ekipmanlar güzel olmadan çok keyif alamayacağımı düşünüyorum bu yüzden de ekipmanları pahalı tutacağım. Maximum 8500tl lik bir sınırım var. Her İki kasanında Özelleştirmeler - Monitör bölümünden ilk monitör olan GamePower GPR24C1MS144 Monitörü Ekleyeceğim. Ek olarak SteelSeries Arctis 7 Kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyat toplam 8300 - 8400 tl civarı ediyor toplamda. (Epic kasa 6269TL olan hali 5899tl indirime girmiş hali değil). İndirimli halinde bütçemde ek olarak 650 - 700 tl civarı bir pay kalıyor bu payı Gaming Sandalye almak içinmi yoksa klavyeye mi yatırayım? Maouse var elimde almayı düşünmüyorum. Teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.