belki diye düşündüm aklıma nedense bu oyun geldiOlmaz.
keşke ama bence imkansız gibi bir şeyBence epic gta 5 den sonra bi bomba ile başlayabilir gibi neden redded redemption 2 yeni ücretsiz oyunu olmasın diye düşündüm
knk hayalinidemi kurmayak yavCok hayal kurma kanka
GTA V 7-8 yıl aradan sonra verildi. Sence GTA V'den bile daha çok tutulan ve taze çıkmış bir oyun verilebilir mi? Rockstar neden böyle bir şey yaparak oyun kazancını düşürsün? GTA V zaten kazandıracağı kadar kazandırdı diye bir güzellik yaptı Rockstar, bir daha zor.Bence epic gta 5 den sonra bi bomba ile başlayabilir gibi neden redded redemption 2 yeni ücretsiz oyunu olmasın diye düşündüm
evet olabilir mantıklıOlsa olsa rdr 2 online olur
Aga ben almıştım gtayi ,ark i pc olmadigi icin girememistim benim hesabimi silmişler cok sacmaGTA V 7-8 yıl aradan sonra verildi. Sence GTA V'den bile daha çok tutulan ve taze çıkmış bir oyun verilebilir mi? Rockstar neden böyle bir şey yaparak oyun kazancını düşürsün? GTA V zaten kazandıracağı kadar kazandırdı diye bir güzellik yaptı Rockstar, bir daha zor.
çok saçma knk başka bişey olmuş olmasınAga ben almıştım gtayi ,ark i pc olmadigi icin girememistim benim hesabimi silmişler cok sacma
Yok aga ya ozamanlar öyle deniliyordu ve öylede olmusçok saçma knk başka bişey olmuş olmasın
geçmiş olsun kardeşYok aga ya ozamanlar öyle deniliyordu ve öylede olmus