Spiderman 2 PS5 Pro da mı PC de mi Oynanmalı?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
532
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sizce hangi platform üzerinden oynanmalı. PS sürümünde İngilizce olarak oynamak mı? Yoksa 2-3 ay bekleyip PC den tr yama ile oynamak mı? Hali hazırda PS dan remestera yeni başladım. Delüx aboneliği ile daha sonra miles morales oynayacağım. Anlayacağınız şu an bu oyunu alsam bile 2-3 ay sonra oynayabilirim. PS Fiyat 1100 tl. Sizin yorumlarınız nedir?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sizce hangi platform üzerinden oynanmalı. PS sürümünde İngilizce olarak oynamak mı? Yoksa 2-3 ay bekleyip PC den tr yama ile oynamak mı? Hali hazırda PS dan remestera yeni başladım. Delüx aboneliği ile daha sonra miles morales oynayacağım. Anlayacağınız şu an bu oyunu alsam bile 2-3 ay sonra oynayabilirim. PS Fiyat 1100 tl. Sizin yorumlarınız nedir?

Ürünün delüks sürümü fiyatlandırma hatası yüzünden 1100 TL. PC'ye geldiğinde böyle bir hata olmayacak yalnız. 1700-2100 TL arası bir fiyata gelir.

pcden altyazılı oynamayı tercih ederdim şahsen

Ne diyorsunuz peki tercih olarak?

altyazı keyfi gerçekten çok başka tabi ama bilemiyorum.

1100 TL'ye al. Hikayeyi YouTube'dan Türkçe altyazılı olarak yine izlersin. Hatta dublajlı bile var.

Geri