Neler Yeni

Epic'de Just Cause 4 11 lira

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ayberk Battal
epic games'de. fiyatı çok ucuz geldi.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
epic genel olarak çok ucuz konumda şuan :(

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
Nasıl oyundur alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
biz epicten bedavaya aldık.:). ama oynamaya fırsatım olmadı bir türlü war thunder yüzünden.henüz shadow of tomb raider ı bile bitiremedim bedava alalı kaç sene oldu kütüphanede öylece duruyor.oyuna para verdiğimde oldu hep bedava alıyorum diye kızanlar var bana.mesela ubisofttan mayıs 2022 de müthiş indirimler vardı.indirirmlere ek %75 kupon veriyordu.bütün ac serisini 200 tl ye aldım sezon pass ve bazılarının dlc leri.valhallayı 40 tl ye, dlc lerini sonradan aldım. sezon pass+dlc ler 140 tl civarı tuttu ragnarok dahil.yaklaşık 400 saat sürdü valhallayı bitirmem dlcerle birlikte.oda tam değil.sagata dlc si yarım kaldı hala bitircem.bedavaları saymassak yaptığım en karlı oyun alımıydı benim açımdan.bidaha da yapmadı ubisoft zaten böyle indirimler. zam üsütne zam bindirdi.sürekli %20 kupon verdi.anno 1800 ü de 45 tl ye almışım geçen sene.bide steamdan ets-2 8-9 tl idi.korsan oynamaya değmez dedim aldım.witcher serisini de 22 tl ye almıştım geçen sene steamdan.şimdiki fiyatlarına bak birde :D.

Son düzenleme:

lebron23

80+ Bronze
biz epicten bedavaya aldık.:). ama oynamaya fırsatım olmadı bir türlü war thunder yüzünden.henüz shadow of tomb raider ı bile bitiremedim bedava alalı kaç sene oldu kütüphanede öylece duruyor.oyuna para verdiğimde oldu hep bedava alıyorum diye kızanlar var bana.mesela ubisofttan mayıs 2022 de müthiş indirimler vardı.indirirmlere ek %75 kupon veriyordu.bütün ac serisini 200 TL ye aldım sezon pass ve bazılarının dlc leri.valhallayı 40 TL ye, dlc lerini sonradan aldım. sezon pass+dlc ler 140 TL civarı tuttu ragnarok dahil.yaklaşık 400 saat sürdü valhallayı bitirmem dlcerle birlikte.oda tam değil.sagata dlc si yarım kaldı hala bitircem.bedavaları saymassak yaptığım en karlı oyun alımıydı benim açımdan.bidaha da yapmadı ubisoft zaten böyle indirimler. zam üsütne zam bindirdi.sürekli %20 kupon verdi.anno 1800 ü de 45 TL ye almışım geçen sene.bide steamdan ets-2 8-9 TL idi.korsan oynamaya değmez dedim aldım.witcher serisini de 22 TL ye almıştım geçen sene steamdan.şimdiki fiyatlarına bak birde :D.
Aferin sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,798
Üyeler
161,346
Son üye