HalilAgaTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Merhaba epicden assasins creed valhalla almistim ve simdi sezon bileti almak istiyorum ama sezon biletini ubisoft storeden alsam herhangi bir sorun olurmu
Oyun ubisoft hesabimda gozukuyor ama dlc yi almak istedigimde ana oyunuda satmaya calisiyor kütüphane de olmasina ragmensonuçta iki hesap bağlı, dlc yi satın al dediğinde oyuna sahip olmanız gerekli diye bir uyarı almıyor direkt ödemeye geçiyorsa sorun yok demektir bence ama eminde değilim. sen al banada haber ver![]()
bende de tam tersi olay var, ubisoft dan aldım oyunu, dlc yi epicden deniyorum görmüyor. oyun al diyorOyun ubisoft hesabimda gozukuyor ama dlc yi almak istedigimde ana oyunuda satmaya calisiyor kütüphane de olmasina ragmen
Suan uplayde daha uygun fiyat 234 eğer hala almadiysaniz uplayden alin bence. Bende suan ödemeyi yapacagim olup olmadigini yazarımbende de tam tersi olay var, ubisoft dan aldım oyunu, dlc yi epicden deniyorum görmüyor. oyun al diyor
Hocam bi sıkıntı olmuyor oyunu epicden dlc yi uplayden alabilirsiniz suan denedimbende de tam tersi olay var, ubisoft dan aldım oyunu, dlc yi epicden deniyorum görmüyor. oyun al diyor
ekran görünütüsü atarmısınız, bende oyunuda satmaya çalıştıSuan uplayde daha uygun fiyat 234 eğer hala almadiysaniz uplayden alin bence. Bende suan ödemeyi yapacagim olup olmadigini yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bi sıkıntı olmuyor oyunu epicden dlc yi uplayden alabilirsiniz suan denedim