Epicden RDR2 aldım bu hatayı alıyorum

Reaksiyon skoru
12
This Rockstar Games account is already linked to a different account on
Epic Games. Please log out of Epic Games and log in on the account on
Epic Games linked to this account."

Türkçesi;
Bu Rockstar Games hesabı, Epic Games'teki farklı bir hesaba zaten bağlı. Epic Games'ten çıkış yapın ve bu hesaba bağlı Epic Games hesabına giriş yapın.

Ne yapmam lazım azda olsa detaylıca anlatacak olursa sevinirim

This Rockstar Games account is already linked to a different account on
Epic Games. Please log out of Epic Games and log in on the account on
Epic Games linked to this account."

Türkçesi;
Bu Rockstar Games hesabı, Epic Games'teki farklı bir hesaba zaten bağlı. Epic Games'ten çıkış yapın ve bu hesaba bağlı Epic Games hesabına giriş yapın.

Ne yapmam lazım azda olsa detaylıca anlatacak olursa sevinirim
Rockstar sitesine girip hesabına gir bağlı hesaplardan epic hesabını kaldır.

Hım Ubisoft oyunu oynarken banada oluyordu, yani zamanında epic üzerinden rockstar oyunu oynamışsın ve epic ve rockstar hesabı bağlanmış. Sen şimdi yeni oyun alına o bağlantı yüzünden yine o bağlı Rockstar hesabına bağlandı oyun. Support'a ulaşman lazım. Ancak ben o Ubisoft hesabı ile Epic'in bağlantısını kaldırınca oyunlar onun kütüphanesinde kaldı. Epic de de gözüküyor ama bu hatayı veriyor. Bu politakalara bağlı, Support'a ulaşınca sorun bağlantıyı koparsam da oynayabilir miyim gibisinden.
Yani; 3. taraf oyunları, o tarafın kütüphanesinde kalır. Siz başka bir hesaba bağlasanızda. Ubisoft ve sanırım EA'da öyle oluyordu. Rockstar da ne olur bilmem.

şu an bilgisayarındaki açık olan rockstar hesabı epic gamese ait olan değil epic games hesabını değiştir diyor

Hım Ubisoft oyunu oynarken banada oluyordu, yani zamanında epic üzerinden rockstar oyunu oynamışsın ve epic ve rockstar hesabı bağlanmış. Support'a ulaşman lazım.
Kendi bağlamıştır. Epic otomatik yapmıyor.

Bende hesap bağlamaya otomatik demedim. İlk başta bağlayınca sonra ne oyun alırsan al Rockstar'ın veya o partinin oyunuysa, o oyunda o hesaba bağlanıyor. Yani şimdi diyorum; evet oyunlar otomatik bağlanıyor. İndirmesen bile.

Zamanında başka bir hesapta GTA 5 oynadım
Bende hesap bağlamaya otomatik demedim. İlk başta bağlayınca sonra ne oyun alırsan al Rockstar'ın veya o partinin oyunuysa, o oyunda o hesaba bağlanıyor. Yani şimdi diyorum; evet oyunlar otomatik bağlanıyor. İndirmesen bile.
Zamanında başka bir epic hesabından kendi Rockstar hesabımla GTA 5 oynadım o yüzden bu sorunu alıyor olabilir miyim

Peki şu anda ne yapmam lazım yeni bir Rockstar hesabımı oluşturmak lazım çünkü epic games'in bağlantısı kaldırılmıyor
Support'a mail atarsan kalkar ben daha önce kaldırdım.

Geri