Neler Yeni

Epicgames sepetim nasıl

TahinPekmez

80+ Silver
-Metro serisi güzeldir, fiyatına değer.
-HZD ise inanılmaz baydı beni, Days Gone ile arka arkaya oynadığımdan mıdır bilmiyorum. 5. saati devirdim oyunda, her şey inanılmaz boş hissettiriyor. Robot öldürmesi zevksiz, açık dünyası boş, karakter kontrolleri garip. Sanki karakter değil de uçurtma kontrol ediyoruz gibi hissettirdi. Oyunun tek güzel tarafı görselliği ve grafikleri fakat bunlar oyuncuyu sadece birkaç saat ekran başında tutan şeyler.
-Martha'yı oynamadığım için yorum yapmıyorum.
Hzd de şüpheliyim bende. Diğer AAA oyunların çoğu var. Öneriniz var mi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Gayet güzel sepet. Al geç :)

TahinPekmez

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
Peki Days Gone alınır mi sizce?
Alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bu soruyu Days Gone'ı oynamadan önce cevaplasaydım yapıştır geç derdim. Şimdi ise bulaşma diyorum.
Niye kanka days gone de iyi

Ben de o kadar yorum yapabiliyorum çünkü fazla oynamadım dediğim gibi. Daha fazla oynayabileceğimi de sanmıyorum zaten. Çünkü üzerimde hem Days Gone'ın yorgunluğu ve bıkkınlığı, hem de Horizon'ın içerisine kapılamama durumu var. Durum böyle olunca "Oyna" butonuna basasım gelmiyor.
Kanka senin bu oyunlara olan nefretin ne ? Days gone kötü diyosun horizon kötü diyosun iyi misin sen ?

Ben de o kadar yorum yapabiliyorum çünkü fazla oynamadım dediğim gibi. Daha fazla oynayabileceğimi de sanmıyorum zaten. Çünkü üzerimde hem Days Gone'ın yorgunluğu ve bıkkınlığı, hem de Horizon'ın içerisine kapılamama durumu var. Durum böyle olunca "Oyna" butonuna basasım gelmiyor.
Git valorant oyna sen

TahinPekmez

80+ Silver
neyse sepeti onaylıyorum. horizonun inşallah hikayesi iyidir. çünkü buna daha çok önem veriyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
böyle
78555.jpg

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Niye kanka days gone de iyi
İyi olan ne? Hikaye mi? Oynanış mı? Combat sistemi mi? Hayatında oyun oynamamış tipler azıcık atmosfer kasılmış, motor sürülebilen oyun görünce coşuveriyor.

Kanka senin bu oyunlara olan nefretin ne ? Days gone kötü diyosun horizon kötü diyosun iyi misin sen ?
1- HZD kötü bir oyun demedim. 5 saat oynayıp sarmadı, sıktı dedim. Neden sıkıldığımı da aynı yorumda okuyabilirsin ama gözlüğe ihtiyacın var gibi duruyor, neyse.
2- Days Gone'ın kötü bir oyun olduğunu oyunlarla iyi kötü arası olan birisi bile anlar oynarken. Yahu ana hikaye görevinde bile yan görev yapıyorsun ne anlatıyorsun sen bana? Aynı şeyleri farklı diyaloglarla yaptığınız, bomboş hikayeye ve combat sistemine sahip bomboş bir oyun Days Gone.
Git valorant oyna sen
Random atmayacağım ama koptum. :D

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
İyi olan ne? Hikaye mi? Oynanış mı? Combat sistemi mi? Hayatında oyun oynamamış tipler azıcık atmosfer kasılmış, motor sürülebilen oyun görünce coşuveriyor.

1- HZD kötü bir oyun demedim. 5 saat oynayıp sarmadı, sıktı dedim. Neden sıkıldığımı da aynı yorumda okuyabilirsin ama gözlüğe ihtiyacın var gibi duruyor, neyse.
2- Days Gone'ın kötü bir oyun olduğunu oyunlara iyi kötü arası olan bile anlar oynarken. Yahu ana hikaye görevinde bile yan görev yapıyorsun ne anlatıyorsun sen bana? Aynı şeyleri farklı diyaloglarla yaptığınız, bomboş hikayeye ve combat sistemine sahip bomboş bir oyun Days Gone.
Peki oyun öneriniz var mıdır hocam? Days Gone konusunda bir tık haklısınız gibi ya. Ben izleyerek bitirdim oynamadım ama tek olayı gerilimi gibi duruyor.

BabaVoss7

80+ Silver
days gone şuan oynuyorum. yaarısına geldim sayılır. öyle mükemmel bir oyun değil ama bence gayet zevkli. klasik bi zombi oyunu hikayesi şuan biraz durağan ama oynanmadıysa oynanabilir. hiç bişey bilmeden girdim oynadım beni sardı açıkçası. çok bişey beklememek lazım. hzd bende istiyorum zamanında izlemiştim ama pek güzel gelmemişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,686
Üyeler
165,863
Son üye
bursa1297
Top Bottom