Neler Yeni

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
elden ringin korsanı orjinalinden daha stabil çalışıyor bu arada
DRM işinden dolayı DRM denen kanser mevzu dosyalara el atmanı engellemek için sürekli sunucuyla bağlantı kuruyor oyun dosyaların arasında bu yüzden fpsini düşürüyor korsan daha fazla fps veriyor ve internetsiz giremiyorsun orijinal oyununa offline modda bile (bunun acısını çok çektim)

CupOk

80+ Bronze
30 saat oynadım sonra baktım bu oyun çok bağımlılık yapıp beni içine çekiyor sildim muhteşem bir oyun
Hatta steam ailemdeki arkadaşım da oyuna başladı o da işten gelip yatana kadar baldurs gate 3 oynuyor. Herif bağımlı oldu

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali taha

Palo DAYI 👑

80+ Gold
elden ringin korsanı orjinalinden daha stabil çalışıyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 dolara alınır türü seviyorsan çok güzel oyun. Korsanda 40 saat oynayıp sonradan satın aldım baştan birdaha oynayacağım
Rpg tarzi pek oynamadim hatta neredeyse hiç benim için oyun benim içine çeksin yeter ama oynanış olarak mesela god of war gibi ise güzel olur xbox koluda var

CupOk

80+ Bronze
Rpg tarzi pek oynamadim hatta neredeyse hiç benim için oyun benim içine çeksin yeter ama oynanış olarak mesela god of war gibi ise güzel olur xbox koluda var
God of war gibi silahlar arasında hızlı geçip kombo yapamazsın ama o kadar fazla silah çeşidi var ki çok farklı şeyler görüyorsun oyunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

DRM işinden dolayı DRM denen kanser mevzu dosyalara el atmanı engellemek için sürekli sunucuyla bağlantı kuruyor oyun dosyaların arasında bu yüzden fpsini düşürüyor korsan daha fazla fps veriyor ve internetsiz giremiyorsun orijinal oyununa offline modda bile (bunun acısını çok çektim)
Çok fark etmez elden ringi gibi bir oyunu korsan oynamaya gönlüm el vermedi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Çok fark etmez elden ringi gibi bir oyunu korsan oynamaya gönlüm el vermedi
Parasını verip korsan oynamıştım benzer şeyler rockstarın eski oyunlarında da var gidip parasını verip korsan oynuyordum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
God of war gibi silahlar arasında hızlı geçip kombo yapamazsın ama o kadar fazla silah çeşidi var ki çok farklı şeyler görüyorsun oyunda
Ozaman kombolar için mecbur klavye mouse ie oynamak lazım demi
Harita anlamında nasil

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Steamden ss paylaşmanın çok çekici bir yanı var
pdfhgfdghjdfgjdfgj harbiden ya böyle hikayeli oyunlarda manzara fotoğrafı çekip paylaşmak güzel oluyor

CupOk

80+ Bronze
Ozaman kombolar için mecbur klavye mouse ie oynamak lazım demi
Harita anlamında nasil
Yok kombo yapman her türlü imkansız çünkü ard arda en fazla 2 3 vuruş yapabilirsin. Harita anlamında bilmiyorum zelda BOTW oynadın mı aynı onun gibi. Haritada belli bir görev yok atını ordan oraya sürüp keşif yapıyorsun. İstediğin yere git

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
ghost of hıc o parayı hak eden bır oyun degıl gıbı sahsı fıkrım rezalet god of warıda ben sahsen hıc sevmıyorum onun dısı okey gıbı geldı bana
ghost of hiç oynamadığım için bilemem ama gow her kuruşunu hak ediyor

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
korsana hayır. 10 yıl crack kullandım. format atmaktan bıktımm.
Gidip bedavaoyunindircatcurt.comdan indirmezsen hiçbirşey olmuyor. bilgisayar kullanmayı biliyorsanız uğraşın bu işlerle zaten

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Anonim Ankh
Hala almadıysan, 300 TL'lik olan bir oyunu sepetinden çıkar, ödemeden sonra gelecek 300 küsür TL epic ödüllerinle sepetten çıkardığın oyunu alırsın, yani para epic ödüllerde kalacağına cebinde nakit olarak kalsın.
(Epic ödülleri satın alımdan hemen sonra mı yatıyor emin değilim, indirimler bitmeden önce yatıyorsa dediğim gibi yapabilirsin)

Top Bottom