🟢 NVIDIA 572.16 Yeni Sürücü + App Güncellemesi Yayınlandı! 🟢

DLSS geçersiz kılma diye bir şey var DLSS 3 destekleyen oyunlarda DLSS3'ü DLSS4 olarak kullanıyor.Sons of the forest'ta bu özelliğe sahip.
Escape from tarkovda denedim 2.5.1 kullanıyor, DLSS4 çalıştı.

Escape from tarkovda denedim 2.5.1 kullanıyor, DLSS4 çalıştı.
Bu özelliği kullanan oyunlar arasında nvidianın sitesinde sons of the forest göremedim ama açabildim sürücüden.

Hocam şart galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS 4 ile Sons Of The Forest'ta tam 30 fps artış yaşadım.

Hocam şart galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS 4 ile Sons Of The Forest'ta tam 30 fps artış yaşadım.
Ayarı açtığınız yeri ss atabilir misiniz merak ettim

Arkadaşlar RTX 4070 kullanıyorum ddu ile silip tekrar mı yükleme yapmam lazım temiz kurulum için, tertemiz olsun diye yoksa uygulamadan mı yapayım oluyor mu? ve 4070 destekliyor dimi.

Ayarı açtığınız yeri ss atabilir misiniz merak ettim
Hocam grafiklere gel sonra herhangi oyuna tıkla aşağıya kaydırıp sürücü ayarlarından DLSS geçersiz kılma özelliğine bak desteklenmiyor yazıyorsa oyun desteklemiyor.Destekleniyorsa onu açın.

Hocam grafiklere gel sonra herhangi oyuna tıkla aşağıya kaydırıp sürücü ayarlarından DLSS geçersiz kılma özelliğine bak desteklenmiyor yazıyorsa oyun desteklemiyor.Destekleniyorsa onu açın.
Ben açamadım crack diye herhalde :d

benim bu kurulum ekranında kaldı , kapatsam mı ?

1738259281151.png

DDU programı ile kur, yeni sürümde altyapı değişmiş yükseltme yaparsanız birsürü sorun yaşarsınız.
ne uğraşıcam onunla hocam , görev yöneticisinden kapattım tekrar açtım kurdu , bug oldu herhalde. Basit sorunlara basit çözüm :kekw: Ne işe yarıyor onu da bilmiyorum , sadece güncel olsun diye yükledim :D

Geri