Bu özelliği kullanan oyunlar arasında nvidianın sitesinde sons of the forest göremedim ama açabildim sürücüden.Escape from tarkovda denedim 2.5.1 kullanıyor, DLSS4 çalıştı.
nvidia app şart mı dlss4 ayarı için?Bu özelliği kullanan oyunlar arasında nvidianın sitesinde sons of the forest göremedim ama açabildim sürücüden.
Ayarı açtığınız yeri ss atabilir misiniz merak ettimHocam şart galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLSS 4 ile Sons Of The Forest'ta tam 30 fps artış yaşadım.
Hocam grafiklere gel sonra herhangi oyuna tıkla aşağıya kaydırıp sürücü ayarlarından DLSS geçersiz kılma özelliğine bak desteklenmiyor yazıyorsa oyun desteklemiyor.Destekleniyorsa onu açın.Ayarı açtığınız yeri ss atabilir misiniz merak ettim
Ben açamadım crack diye herhalde :dHocam grafiklere gel sonra herhangi oyuna tıkla aşağıya kaydırıp sürücü ayarlarından DLSS geçersiz kılma özelliğine bak desteklenmiyor yazıyorsa oyun desteklemiyor.Destekleniyorsa onu açın.
ben ddu yaptım da bu dlss override açık değil yine deDDU programı ile kur, yeni sürümde altyapı değişmiş yükseltme yaparsanız birsürü sorun yaşarsınız.
ne uğraşıcam onunla hocam , görev yöneticisinden kapattım tekrar açtım kurdu , bug oldu herhalde. Basit sorunlara basit çözüm Ne işe yarıyor onu da bilmiyorum , sadece güncel olsun diye yükledimDDU programı ile kur, yeni sürümde altyapı değişmiş yükseltme yaparsanız birsürü sorun yaşarsınız.