Neler Yeni

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
korsanda da oynayıp siliyorum epicte de aynısı. Korsanda en azından 3.5k cebimden çıkmamış olur. Hem konu sahibi korsan oynamış zamanında o yüzden korsan önermiştim
Önceden tamamiyle korsan karşıtıydım her konuda da şu an çoğu kişiye bir şey diyemiyorum ama eğer oyun fiyatı 100-300 falan civarıysa veya oyun indie oyunsa korsan kullanılmamalı birde birisi 4070s'e ya da daha üst bir şeye sahipse bence korsan oynayamamalı sonuçta bu cepten çıkan paralarda oyunların geliştirilmesi için harcanıyor uzun vadede bizi de etkiliyor korsan muhabbeti

Gurkanpiro

80+ Platinum
ghost of thusıma baya guzel oyun ps de var sanırım bizim hikayesi akıyor miles morales baya kısa 6 saat mi ne ana hikayesi

CupOk

80+ Bronze
Önceden tamamiyle korsan karşıtıydım her konuda da şu an çoğu kişiye bir şey diyemiyorum ama eğer oyun fiyatı 100-300 falan civarıysa veya oyun indie oyunsa korsan kullanılmamalı birde birisi 4070s'e ya da daha üst bir şeye sahipse bence korsan oynayamamalı sonuçta bu cepten çıkan paralarda oyunların geliştirilmesi için harcanıyor uzun vadede bizi de etkiliyor korsan muhabbeti
önceden korsan oynayıp çok beğenince satın aldığım oyunlar var bg3 elden ring gibi

TahinPekmez

80+ Silver

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Sepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
Tsushima güzel fakat bu versiyonun elle tutulur bir artısı yok. Başka platformdan base versiyonu alınabilir.
Road 96 ve Limbo hikaye olarak dolu oyunlar fakat kısa süreli olmaları ve kendinizin oynamasının ek bir artısı olmadığı oyunlardan olması (yani YouTube veya yayın platformlarından aynı deneyimi sağlayabilirsiniz) yönünden makul gelmiyor. Yine de fiyatları çok iyi, düşünülebilir.
GoW için aceleniz yoksa gelecek yıla sarkıtmanızı öneririm. Çok büyük ihtimalle daha yüksek indirime girecektir.
Diğer oyunların indirimleri güzel. Gayet makul. Güzel sepet.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
önceden korsan oynayıp çok beğenince satın aldığım oyunlar var bg3 elden ring gibi
Onu bende yapıyorum bazen denemek için indiriyorum sarmıyorsa direkt zaten siliyorum beğenirsemde alıyorum birde denuvo rezaleti var parayla rezil olmak gibi bir şey sırf bu yüzden daha ılımlıyım ve bu yüzden en iyi launcher bence gog games

TahinPekmez

80+ Silver

CupOk

80+ Bronze
Onu bende yapıyorum bazen denemek için indiriyorum sarmıyorsa direkt zaten siliyorum beğenirsemde alıyorum birde denuvo rezaleti var parayla rezil olmak gibi bir şey sırf bu yüzden daha ılımlıyım ve bu yüzden en iyi launcher bence gog games
elden ringin korsanı orjinalinden daha stabil çalışıyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden ring Alınır mı? acba bu fiyattan
24 dolara alınır türü seviyorsan çok güzel oyun. Korsanda 40 saat oynayıp sonradan satın aldım baştan birdaha oynayacağım

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali taha
konudan bağımsız oyunları 2k mı oynuyorsun sıvı soğutma 240lık iyi soğutuyor mu? cpu ısı değerlerin ortalama kaç?

TahinPekmez

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,799
Üyeler
163,879
Son üye
Antomısyon
Top Bottom