SOMA indirimde baya ucuza düşüyordu yine düştüyse öneririm.Sepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
Listenin çoğu da o para etmez açıkcası0 TL vererek oynamak varken bu paraları veriyor ya millet kendimi ayrıcalıklı hissediyorum
Hocam sen bir sepet önerebilirmisin bende alacamdaasırı bos sahsı fıkrım zevkler renkler tartısılmaz tabı
baldurs gate 3 karakteri imleç ile tıklayarak değilse kontrolcü ile yönlendirsek istiyorum da, imleç tıklarak istemiyorum yaaaHocam cracke karşı değilsen burdakilerin hepsini crack oyna geç zaten epic gamesin crackten pek farkı yok. Paranı baldurs gate 3 ve elden ring gibi daha güzel oyunlara harca. Bilmiyorum baldurs ve elden ring sever misin
soma bitrdim efsane dir evet.SOMA indirimde baya ucuza düşüyordu yine düştüyse öneririm.
remastered bitirdimmiles yerine spiderman 1 alabilirisn daha uzun soluklu. Miles 8-9 saatte bitiyor ama zevk meselesi çünkü miles te kış atmosferi var kar falan var şuan tam akacak oyun. Diğer oyunlar güzel god serisini sevmiyorum değer mi bilmem.
Çöp hocam tabii kendi zevkime göreSepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
kaşıkçı abladan falan oynarsan oraları kullan hikayeli oyunlara 3.5k verme bence*Sepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle