Neler Yeni

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
Sana doğru şeyleri öğretiyoruz sen öğrenmiyorsun hâla kendi bildiğini söylemeye devam ediyorsun normal bir insan değilsin
uyarın gecenkı konuda verılmıs hocam hala bu konuya gelıp konudan alakasız spam atıyorsun tekrar uyarılmanı onemle talep edıyorum

CupOk

80+ Bronze
Ghost of bi yerden sonra çok tekrar eden assasins Creed benzeri ortalama denilebilecek bir oyun 1200 TL bence etmez. Days gone ghost of a göre çok daha fazla tekrar eden hikayesi sıkıcı bir oyun ama 200 eder gibi Steam olsun istersen keyleri 200 300 arasına satılıyor. Hogwarts steamle aynı fiyat istersen ordan al 500 eder mi bilmem oynamadım çünkü. God of War listedeki en güzel oyun fiyatını hakediyor. Kalanları oynamadım ama spidermanin çok kısa olduğunu duymuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
ghost of hıc o parayı hak eden bır oyun degıl gıbı sahsı fıkrım rezalet god of warıda ben sahsen hıc sevmıyorum onun dısı okey gıbı geldı bana
Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben şahsen hiç sevmiyorum diyorsun hep farklı olmaya çalışıyorsun bu olayı havalı mı buluyorsun bilmiyorum ama insanlar senin zekan hakkında olumsuz düşünmeye başlayabilir

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
Gayet güzel hocam sadece Spider-man Miles Morales kısa sürüyor bunu biliyorsanız hiç sıkıntı yok.
Ghost Of Tsuhisma konusu isi indirimi az ve 3A oyunlara oyunlara göre düşük bir bütçesi var ve diğer GoW Ragnarok ile aynı fiyata satılıyor. Biraz tekrar eden bir oyun.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben şahsen hiç sevmiyorum diyorsun hep farklı olmaya çalışıyorsun bu olayı havalı mı buluyorsun bilmiyorum ama insanlar senin zekan hakkında olumsuz düşünmeye başlayabilir
hocam sen cıdden iyimisin genelde ınsanlar sevıyorsa ben sevmek zorundamıyım cıdden ddaha fazla uzatma dahada uyarı yeme

Son düzenleme:

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
Sevmeyebilir oyunu da DDR2 sistem de nasıl 4500 TL olsun. Siz yine de kavga etmeyin.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
Sevmeyebilir oyunu da DDR2 sistem de nasıl 4500 TL olsun. Siz yine de kavga etmeyin.
hocam gecen yaz 560 se DDR 2 sıstemı esnafa 2.5k cıvarı satmıstık gt730 sıstemede 4k sarı sıteden gıder dedım arkadas nasıl kınlendıyse 1 saatır satasıyor uyarsını aldı ama hala devam edıyor ne dıyeyım

CupOk

80+ Bronze
crack olarak bitirmiştim zamanında , tekrar edeyim dedim legal olarak
Hocam cracke karşı değilsen burdakilerin hepsini crack oyna geç zaten epic gamesin crackten pek farkı yok. Paranı baldurs gate 3 ve elden ring gibi daha güzel oyunlara harca. Bilmiyorum baldurs ve elden ring sever misin

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
Sevmeyebilir sıkıntı yok fakat bu arkadaş arkadaşların inadına yapıyor bu işi olumlu davranışı yok sevse bile biri seviyor diye sevmem der her oyun herkese hitap etmez ama birisi bir konu açsa biraz klasik olacak rdr 2 nasıl bir oyun bu arkadaş ben beğenmedim at sürme simulatörü der ddr2 2 2 buçuk edecek sisteme 4 buçuk eder diyip insanların tahrik olmasını bekler ters psikoloji yapıyor bu arkadaş çünkü doğruyu söyledim haklısın 5k eder sonra 6k eder gibi saçma şeyler yazdı profiline tıklayıp mesajlarına bakabilirsiniz doğruyu öğrenmiyor kendi bildiğini doğru gibi göstermeye çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,768
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom