Ghost of bi yerden sonra çok tekrar eden assasins Creed benzeri ortalama denilebilecek bir oyun 1200 TL bence etmez. Days gone ghost of a göre çok daha fazla tekrar eden hikayesi sıkıcı bir oyun ama 200 eder gibi Steam olsun istersen keyleri 200 300 arasına satılıyor. Hogwarts steamle aynı fiyat istersen ordan al 500 eder mi bilmem oynamadım çünkü. God of War listedeki en güzel oyun fiyatını hakediyor. Kalanları oynamadım ama spidermanin çok kısa olduğunu duymuştum
Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben şahsen hiç sevmiyorum diyorsun hep farklı olmaya çalışıyorsun bu olayı havalı mı buluyorsun bilmiyorum ama insanlar senin zekan hakkında olumsuz düşünmeye başlayabilir
Ghost Of Tsuhisma konusu isi indirimi az ve 3A oyunlara oyunlara göre düşük bir bütçesi var ve diğer GoW Ragnarok ile aynı fiyata satılıyor. Biraz tekrar eden bir oyun.
Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben şahsen hiç sevmiyorum diyorsun hep farklı olmaya çalışıyorsun bu olayı havalı mı buluyorsun bilmiyorum ama insanlar senin zekan hakkında olumsuz düşünmeye başlayabilir
hocam gecen yaz 560 se DDR 2 sıstemı esnafa 2.5k cıvarı satmıstık gt730 sıstemede 4k sarı sıteden gıder dedım arkadas nasıl kınlendıyse 1 saatır satasıyor uyarsını aldı ama hala devam edıyor ne dıyeyım
Hocam cracke karşı değilsen burdakilerin hepsini crack oyna geç zaten epic gamesin crackten pek farkı yok. Paranı baldurs gate 3 ve elden ring gibi daha güzel oyunlara harca. Bilmiyorum baldurs ve elden ring sever misin
Sevmeyebilir sıkıntı yok fakat bu arkadaş arkadaşların inadına yapıyor bu işi olumlu davranışı yok sevse bile biri seviyor diye sevmem der her oyun herkese hitap etmez ama birisi bir konu açsa biraz klasik olacak rdr 2 nasıl bir oyun bu arkadaş ben beğenmedim at sürme simulatörü der ddr2 2 2 buçuk edecek sisteme 4 buçuk eder diyip insanların tahrik olmasını bekler ters psikoloji yapıyor bu arkadaş çünkü doğruyu söyledim haklısın 5k eder sonra 6k eder gibi saçma şeyler yazdı profiline tıklayıp mesajlarına bakabilirsiniz doğruyu öğrenmiyor kendi bildiğini doğru gibi göstermeye çalışıyor