Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar malum biliyorsunuz klavyeyi güzel fiyata aldık ancak kötü tecrübeler başımıza gelmeyen kalmadı
bende bu kadar uzun bekleyişlerden sonra bir hevesle açıp 1 1.5 hafta kullanabildiğim klavyeyi çok sevdim bir süre kaldırıp kenara koydum ama inatçı yapım bu şekilde bırakmamak gerektiğini bana sürekli hatırlattı bende bir konu açarak benim gibi teknik anlamda bilgisi olan arkadaşları bu konuda toplayarak bilenleri bilmeyenleri Biraraya getirip dynatabı hayata döndürme çalışmalarına başlayalım istiyorum ilk macera şöyle başladı bence esc 1 ve tab tuşları basmamaya art arda basınca geliyordu ama klavye sürekli tekrar gidiyordu sonra ufak araştırmalardan sonra içini açtım ne yapabilirim diye baktım geçen sürede 5 gün önce çözdüğümü düşünmüştüm ama maalesef o harika sorun tekrar karşıma çıktı ve devam etti. Olayı şu şekilde özetlemek isterim pcb de (klavyenin anakartı)bulunan switch bacağının girdiği yerlerinin lehimlerini yeniledim 4 gün sorunsuz kullandım ama devam etti belki bazı arkadaşlarda sorun bu şekildeddir denemelerinden yanayım bugün şans eseri avometreyle ölçüm yaparken ufak bi kısa devre ölçüm yaparken escden başlayıp f12 ve delete kadar elektrik gidiyor aklıma şöyle bir şey geldi esc nin yanındaki f1 den başlayıp esc ye ufak bir kabloyla bağlantı çekip denemek bakalım ne olacak beraber görelim, deneyecek olan arkadaşlarıma dostlarıma şimdiden başarılar hayatta her amacınızın her hayalinizin peşinden bu tutkuyla gitmeniz dileğiyle…