quejy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
kanka nasıl alcam bendede bluenin kodu var şaka gibi cevap vermiyolarretro green keycaps aldım. normal fiyatı 40usd. Vergi ne kadar cıkar arkadaslar?

kanka nasıl alcam bendede bluenin kodu var şaka gibi cevap vermiyolarretro green keycaps aldım. normal fiyatı 40usd. Vergi ne kadar cıkar arkadaslar?
kodu vardı girince fiyat 0 a düşüyor ama stok tükendinasıl böyle aldın kanka??
oldu, 13 dolar, ne kadar vergi ekler sipariş vereyim mi
kod:TC6YD5PY61JNoldu, 13 dolar, ne kadar vergi ekler sipariş vereyim mi
ben alacam kanki :dblue keycaps kodu ne
üyelik olusturdum. ürünü sepete ekledim. Ödeme kısmında kodu girme yeri var kodu yazdım. Adres girdim. Kargo seciminde 0 dolar ve 5 dolar var. 0dolar olan bagıscı mı ne olmak gerekiyomus anlamadım. 5dolar kargo odedim oldu gibi gozukuyorkanka nasıl alcam bendede bluenin kodu var şaka gibi cevap vermiyolar![]()
kodlar tek kullanımlık değil klavyeyi tek koddan aldı herkesben alacam kanki :d
Ohaaaakodlar tek kullanımlık değil klavyeyi tek koddan aldı herkes
13 dolar falan değil sana verilen kodu 0 dolara düşecek işteOhaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13 dolar bluebird switch 5 dolar kargoya ödemeye gerek var mı bi de vergi cikar daha cok zarara falan girerim
Sadece kargo için 5 dolar vereceksin13 dolar falan değil sana verilen kodu 0 dolara düşecek işte
Normalde 13 kardeşim 0 a düştü 5 dolar kargo ödücem gelince de vergi çıkarsa fazla zarara girer miyim diyorum doğru oku13 dolar falan değil sana verilen kodu 0 dolara düşecek işte
Sana çarktan bluebird switches kodu çıkmadı mı?13 dolar falan değil sana verilen kodu 0 dolara düşecek işte
Sadece kargo için 5 dolar vereceksin
Normalde 13 kardeşim 0 a düştü 5 dolar kargo ödücem gelince de vergi çıkarsa fazla zarara girer miyim diyorum doğru oku
Bir daha oku.Ohaaaa
13 dolar bluebird switch 5 dolar kargoya ödemeye gerek var mı bi de vergi cikar daha cok zarara falan girerim
Çıktı kankammm 0 oldu sıkıntı yok ama 5 dolar kargo ödücem diyorum üstüne vergi cikarsa daha fazla zarara girer miyim diyorummmmSana çarktan bluebird switches kodu çıkmadı mı?