Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Maalesef hocam geç kaldık ama en azından klavye aldık.Öyle düşünelim iyi olsunKlavye ile aynı fiyat :/

Maalesef hocam geç kaldık ama en azından klavye aldık.Öyle düşünelim iyi olsunKlavye ile aynı fiyat :/
Aynen hocam en azından buna yetişebildim sonundaHocam en azından klavyeyi alabilmişsiniz ben hiç bir şey alamadım maalesef. Herhangi bir type c kablo iş görecektir.
@Rhavenix hocam merak ettimde siz hangi rengini aldınız klavyenin
bir iki güne sıkıntılar çıkınca iyi ki almamışım dersinHocam en azından klavyeyi alabilmişsiniz ben hiç bir şey alamadım maalesef. Herhangi bir type c kablo iş görecektir.
Diyelim verrgisi çok yüksek geldi kabul etmeme geri gönderme gibi bir şansımız var mıAlıntıyı görüntüle
bir iki güne sıkıntılar çıkınca iyi ki almamışım dersiniçime sinmedi çünkü bu durum ya vergisi yüksek gelicek ya da iptal olucak gibi hayırlısı
Siz iki tane söylemişsiniz tamamdır.Ben bir tane söyledim kendim kullanıcam bende grey white söylemiştimAlıntıyı görüntüle
bir iki güne sıkıntılar çıkınca iyi ki almamışım dersiniçime sinmedi çünkü bu durum ya vergisi yüksek gelicek ya da iptal olucak gibi hayırlısı
evet varDiyelim verrgisi çok yüksek geldi kabul etmeme geri gönderme gibi bir şansımız var mı
benim merak ettiğim 2 tane alınca ikisine de ayrı vergi mi ödeyeceksin yoksa o tek kargo altında tek vergi mi yiyecekAlıntıyı görüntüle
herkes 2 tane al diyince 2 tane aldım bendeSiz iki tane söylemişsiniz tamamdır.Ben bir tane söyledim kendim kullanıcam bende grey white söylemiştim![]()
Hocam siz istemiyorsanız adresimi atayım bana gönderin ürünüAlıntıyı görüntüle
ikisine de vergi çıkarırlar muhtemelen bende iptal ederimbenim merak ettiğim 2 tane alınca ikisine de ayrı vergi mi ödeyeceksin yoksa o tek kargo altında tek vergi mi yiyecek
Peki bunun bir yaptırımı olmaz mı? Geri gönderim veya iade ücreti gibilerinden?evet var
vergisi yüksek çıkarsa öde göndereyim sana geriHocam siz istemiyorsanız adresimi atayım bana gönderin ürünü![]()
Bilmiyorum belki 5 dolara el koyarlarPeki bunun bir yaptırımı olmaz mı? Geri gönderim veya iade ücreti gibilerinden?